Prodej bytu 3+kk, Španělsko, Estepona, 76 m2

Španělsko, Estepona

8 923 400 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaŠpanělsko, Estepona
ID0110
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná76 m2
Patro1.
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři

Popis

Tento stylový butikový komplex se nachází jen pár minut od nádherného města Estepona, jednoho z nejoblíbenějších přímořských letovisek na jižním pobřeží Španělska. Často se mu říká "zahrada pobřeží Costa del Sol" a je proslulé svou svěží zelení a krásně udržovanými veřejnými prostranstvími. Půvab města ztělesňují malebné dlážděné uličky, bělostné zdi poseté barevnými skvrnami jasně červených muškátů. Úzké uličky vedou k charakteristickým náměstím nebo pláckům, kde jemné zvuky vody z elegantních fontán vytvářejí idylickou atmosféru ve stínu stromů.

V blízkosti tohoto prosperujícího centra se nachází One80 Collection, elegantní bytový komplex s nízkou hustotou osídlení, který je uspořádán do 40 nízkopodlažních rezidencí dostupných ve 2, 3 a 4 ložnicích. Jeho vyvýšená poloha mu propůjčuje úchvatný výhled na Středozemní moře, Gibraltar a pobřeží Afriky na obzoru.

Každý dům byl navržen tak, aby co nejlépe využil proslulé světlo této privilegované oblasti, s otevřenými interiéry a rozsáhlými venkovními terasami, které nabízejí ideální vyhlídkové místo pro nasávání nádherné scenérie. Rozmanitost nabízených dispozic zaručuje, že si zde rodiny i páry, rekreanti i stálí obyvatelé, stejně jako ti, kteří hledají rozumnou investiční nemovitost, mohou být jisti, že se zde najde dům vyhovující všem požadavkům.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.