Pronájem bytu 3+1, Praha - Horní Měcholupy, Milánská, 82 m2

Milánská, Horní Měcholupy - Praha 15

23 900 Kč
/za měsíc
vratná jistota, náklady na bydlení 4300 Kč, poplatek za podnájem
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMilánská, Horní Měcholupy - Praha 15
IDN4778
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná82 m2
Patro4. z 8
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha82 m2
Elektřina230V
PlynPlynovod
TopeníÚstřední dálkové
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Lodžie
Výtah

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

K dlouhodobému podnájmu nabízíme krásný byt o dispozici 3+1 v klidné lokalitě Praha 15 - Horní Měcholupy. Byt o celkové výměře 82 m2 se nachází ve 4. patře panelového domu s výtahem. K bytu patří i prostorná lodžie a obyvatelům domu je k dispozici kočárkárna.

Byt se nabízí plně vybavený. Kuchyně disponuje lednicí s mrazákem, myčkou, elektrickou troubou s plynovým sporákem, mikrovlnnou troubou a digestoří. Obývací pokoj je zařízený pohovkou, křeslem, komodami, pracovním stolem s židlí a obývací stěnou s televizí. Součástí první ložnice je postel, šatní skříně a komoda, druhá ložnice je nezařízená. V koupelně je sprchový kout, umyvadlo, koupelnová skříňka, pračka a toaleta. V předsíni najdeme zrcadlo a skříně. Vstupní dveře jsou bezpečnostní.

V okolí domu najdeme restaurace, kavárny, supermarket Albert, základní a mateřskou školu, poštu, lékárnu, lesopark a vodní nádrž Hostivař, golfové hřiště, dětskou hernu Tanzania Park s více než 30 atrakcemi, jako jsou tobogány a skluzavky, velký labyrint, balónkový bazén, střílecí děla na míčky, trampolíny a autíčková a koblihová dráha atd. Dvě minuty chůze od domu je vzdálena autobusová zastávka Bolevecká (11 minut jízdy na stanici metra Háje) a v docházkové vzdálenosti je vlaková stanice Praha-Horní Měcholupy (17 minut jízdy na pražské Hlavní nádraží).

Majitel preferuje zájemce bez domácích mazlíčků.

Byt je volný k nastěhování ihned.

Energetická třída: G (neuvedeno).

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+1 v Praze 10.