Pronájem bytu 2+kk, Praha - Podolí, Jeremenkova, 54 m2

Jeremenkova, Praha, Podolí

18 500 Kč
/za měsíc
Poplatky 3.500 Kč + zálohy na elektřinu (přepis)
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaJeremenkova, Praha, Podolí
ID01111
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná54 m2
Patro3. z 4
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha54 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceTelefon
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Dovoluji si vám nabídnout k pronájmu moderní byt o dispozici 2+kk+terasa s garážovým stáním o celkové ploše 54m2 ve druhém patře čtyřpodlažního bytového domu ve vyhledávané lokalitě Praha 4 - Podolí, ulice Jeremenkova.
K NASTĚHOVÁNÍ 1.7.2024.
Dominantou tohoto bytu je prostorný a prosvětlený obývací pokoj s menší terasou s výhledem na městskou čtvrť Podolí se vzrostlou zelení. Na obývací pokoj navazuje kuchyňský kout s plně vybavenou linkou s vestavěnými spotřebiči. Celý obývací prostor působí klidným dojmem a navozuje příjemnou atmosféru. Další místností je pak ložnice, která je napojena přímo na obývací pokoj a je zde také vstup na lodžii. Velice prakticky je v bytě řešený úložný prostor. Je zde vybudovaná šatna s vestavěnými skříněmi a šikovná komora. Byt díky tomu působí velice čistě, prostorně a vzdušně. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, toaletou, umyvadlem a pračkou, i tak je koupelna dostatečně prostorná. Byt se pronajímá částečně vybavený. K bytu náleží samostatný uzamykatelný zděný sklep a parkovací stání v uzamčené garáži přímo v domě. Mimo garážové stání je možné také parkovat přímo před domem, kde nejsou žádné zóny placeného parkování, což ocení hlavně návštěvy nebo majitelé dvou automobilů.

Komfort bydlení doplňuje lokalita s plnou občanskou vybaveností. V docházkové vzdálenosti je ZŠ, MŠ, ZUŠ, dům dětí a mládeže, pošta, lékárna, restaurace, obchodní centra, sportoviště, lékaři a další. Dobrá dopravní dostupnost vám zajistí všechny služby na dosah ruky. Autobusová zastávka je přibližně 150 metrů od domu. Na metro linky C stanice Budějovická jede 3 minuty a na Smíchovské nádraží, metro linky B, jede 10 minut.

Cena nájmu 18.500,- Kč měsíčně + poplatky (služby 3.500,- + zálohy na elektřinu - přepis na nájemníka). Vratná kauce ve výši dvou měsíčních nájmů. Provize a právní služby RK 18.500,- Kč.

V případě zájmu o termín prohlídky nebo zodpovězení jakýchkoliv dotazů mě prosím neváhejte kontaktovat. Byt 2+kk+terasa, Praha 4, Podolí, Jeremenkova.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 4.