Prodej rodinného domu, Ostrava, Na Pasekách, 113 m2

Na Pasekách, Ostrava

9 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 45 274 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Pasekách, Ostrava
ID4663
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná113 m2
VybavenoNe
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy172 m2
Plocha nemovitosti1412 m2
Plocha zahrady1240 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina230V
OdpadJímka
TopeníJiné
KomunikaceZpevněná
VodaDálkový vodovod
Převod do OV

Origo partneři v Ostravě

Popis

Nabízíme Vám k prodeji moderní rodinný dům o dispozici 4+kk, s užitnou plochou 113 m² na pozemku o velikosti 1 412 m², nacházející se v Ostravě-Bartovicích.

Designově zařízený bungalov byl zkolaudován v roce 2018. V domě naleznete garáž pro jedno auto, ze které lze vejít přímo na chodbu domu. Chodba je prostorná s vestavěným nábytkem a botníkem u vstupu. Místnost, kde budete trávit nejvíce času, bude podle mého tvořit prostorná kuchyně spojená s obývacím pokojem a jídelnou. Nachází se zde i menší komora vhodně umístěná u kuchyňské linky. Velkou výhodou jsou poté 2 koupelny s wc, kde se v jedné koupelně nachází sprchový kout a v druhé vana. Další 3 neprůchozí místnosti zajišťují aktuálně ložnici a 2 dětské pokoje. Ze všech pokojů je východ na terasu a samozřejmostí jsou venkovní rolety v každém pokoji.

Dům je vytápěn podlahovým topením pomocí tepelného čerpadla, které zároveň slouží i pro ohřev vody. Rovinatá zahrada za domem nabízí spoustu prostoru pro odpočinek. Pozemek kolem domu a před domem pak vybízí k vytvoření okrasné zahrady. Přímo před domem je poté možné zaparkovat až 3 auta pro případnou návštěvu. Jedná se o klidnou část obce hned vedle lesa se spoustou možností výletů a přitom v rychlé dostupnosti do centra města. Zaujal Vás tento dům? Neváhejte mě kontaktovat pro osobní prohlídku. S případným financováním Vám pomůžeme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě.