Prodej chalupy, Přerov nad Labem, 110 m2

Přerov nad Labem

4 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 21 446 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPřerov nad Labem
ID2453
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná110 m2
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti843 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Přerově nad Labem

Úklidové služby

Popis

Prodej vesnického stavení s pozemkem o celkové výměře 843 m2 v centru obce Přerov nad Labem u Salvátorského rybníka. Lepší místo než se nemovitost nachází, byste asi v okolí těžko hledali a budoucímu majiteli bude poskytovat naprostý klid a soukromí. Avšak samotný objekt je ve zhoršeném stavu ke kompletní rekonstrukci, ne-li k demolici a čeká na zájemce, který se opravdu nebojí práce. Objekt je přízemní s dispozicí 1+1 a 2+1. Na pozemku se nachází různé přístavky a objekt chlívků.
Do domu je zavedena pouze elektřina, vlastní studna je na pozemku, ostatní inž.sítě v komunikaci (vodovodní řad, kanalizace). Jelikož pozemek není celý oplocen, byly geodetem vytyčeny hranice. Dopravní obslužnost - bus Lysá n/L - Český Brod, Čelákovice - Nymburk, dálnice D11 (Praha do 20 min.) PENB se v souladu se zákonem č. 406/2000 Sb., § 7a nevyžaduje, protože poslední úpravy objektu byly před rokem 1947. Prohlídky kdykoli po dohodě i o víkendu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Přerově nad Labem.