Prodej vily, Primošten, Chorvatsko, 225 m2

Primošten, Chorvatsko

35 203 000 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaPrimošten, Chorvatsko
IDCHD2682
StavbaSmíšená
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná225 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha225 m2
Plocha nemovitosti600 m2

Origo partneři

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout na prodej vilu s otevřeným výhledem na moře ve městě Primošten v Šibenické oblasti v Chorvatsku. Vila o rozloze 225,21 m2 se nachází ve výstavbě a bude stát na pozemku o rozloze 600 m2. Plánovaný termín dokončení a nastěhování je do léta 2025.

Vila je třípodlažní a sestává ze suterénu, přízemí a 1. patra. Suterén nabízí prostor ke skladování věcí, velkou komoru a místnost pro bazénové vybavení.
V přízemí vily je hlavní vstupní prostor, chodba, prádelna, 1 ložnice s vlastní koupelnou a obývací pokoj s jídelnou a kuchyní, odkud je vstup na terasu s letní kuchyní.
V 1. patře jsou 3 prostorné ložnice a každá má vlastní koupelnu a šatnu.

Vila bude mít moderní design a prostorný interiér, venku bude velké parkoviště pro několik vozidel, bazén o ploše asi 40 m2 obklopený terasou s prostorem ke slunění a relaxaci a gril. Ve vile bude klimatizace, podlahové vytápění, bezpečnostní dveře, bude připojená na vodovodní řád a bude mít septik. Vila se nachází v klidném prostředí obklopená přírodou, je vzdálená asi 2,4 km od centra města a cca 1,9 km od pláže.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.