Prodej vily, Orciano Pisano, Itálie, 530 m2

Orciano Pisano, Itálie

49 091 250 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaOrciano Pisano, Itálie
IDZA-IT23123
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná530 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuPolosamota
Plocha nemovitosti40000 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři

Popis

Prodej vily s překrásným výhledem do vinic a okolních kopců, Orciano Pisano, Toskánkso, ITA
Nabízíme k prodeji vilu s překrásným výhledem do vinic a okolních kopců. Charakteristická usedlost, která byla pečlivě zrekonstruována při zachování typického toskánského stylu, jako jsou terakotové podlahy a dřevěné trámové stropy. Nemovitost má celkem 18 obytných místností a 5 koupelen o užitné ploše 530 m2. Nachází se na překrásném udržovaném pozemku o rozloze cca 40 000 m2, včetně rozsáhlého olivového háje a vzrostlých stromů.
Při vstupu do nemovitosti vás okamžitě uvítá vytříbená a přívětivá atmosféra, která Vám dodá nadčasové kouzlo. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s prosklenou stěnou propojující obývák s terasou, místnost s kulečníkovým stolem a čítárnou. Plně vybavená kuchyně a jídelna se starožitně zdobeným krbem.
Do patra se vstupuje po krásném dřevěném schodišti, kde se nachází celkem čtyři ložnice a dva dětské pokoje. Odpočinková místnost s krbem a TV. Dům má pět krásně vybavených koupelen. Z odpočinkové místnosti lze vyjít na terasu, která nabízí panoramatický výhled na vinice a okolní kopce.
Součástí vily jsou další dva apartmány, které slouží jako ubytování pro hosty nebo obsluhující personál.
Nemovitost se nachází pouhých 20 km od měst Pisa, Livorno a Castiglioncello. Užijte si pohodu a krásu v soukromí na venkově.

Toskánsko, to je synonymum krásy, harmonie a pohody. Je to kraj požehnaný nejen nádhernou, rozmanitou a zároveň kultivovanou přírodou, ale také bohatě oplývající uměním a kulturou. Ne nadarmo je právě Toskánsko považováno za kulturní srdce Itálie. K tomu přidejme příznivé klima a místní lahodné víno. Není se čemu divit, že si tu člověk připadá jako v ráji.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.