Pronájem bytu 2+1, Praha - Vinohrady, Varšavská, 60 m2

Varšavská, Praha 2 - Vinohrady

30 000 Kč
/za měsíc
Měsíční poplatky za služby činí 3 600 Kč (internet, domovní poplavky, úklid 1x týdně), elektřina a plyn se převádí na nájemce (odhadovaná cena měsíční
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaVaršavská, Praha 2 - Vinohrady
ID0865
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná60 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Origo partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme pronájem kompletně vybaveného bytu s 2+1 s balkonem v klasickém secesním domě na Vinohradech. Moderní bydlení s nádechem historie v oblíbené lokalitě s množstvím kaváren a bister na dosah. Kousek je to do Riegrových sadů i Grébovky. 

Slunný interiér sestává z obývacího pokoje s plně vybavenou, samostatnou kuchyní a jídelním prostorem, 1 ložnice, 1 koupelna, toaleta pro hosty. Balkon je orientován do vnitrobloku. 

Dřevěné podlahy, dlažba, vestavěné skříně, rozkládací pohovka, pračka se sušičkou, myčka, indukční varná deska, mikrovlnná trouba, nádobí, lůžkoviny, ručníky, TV, videotelefon, alarm, internet.

Cena nájmu pro 1 osobu je 30 000 Kč, v případě 2 osob je 33 000 Kč.

Měsíční poplatky za služby činí 3 600 Kč (internet, domovní poplavky, úklid 1x týdně), elektřina a plyn se převádí na nájemce (odhadovaná cena měsíčních záloh je cca 2 500 Kč). 


Praha 2 - Vinohrady

Vinohrady patří mezi nejoblíbenější pražské rezidenční čtvrti se secesními budovami v pastelových barvách a vyhledávaným parkem Riegrovy sady s výhledem na panorama města. Tato čtvrť je známá vyhlášenými restauracemi s mezinárodní kuchyní, stylovými bistry a kavárnami či bohatým společenským životem v Riegrových sadech, na náměstí Jiřího z Poděbrad či na náměstí Míru, kde se pravidelně pořádají venkovní farmářské trhy. V roce 2021 se Vinohrady umístily do žebříčku nejstylovějších městských čtvrtí světa prestižního žebříčku magazínu Time Out.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Praze 2.