Prodej bytu 3+1, Brno, Pellicova, 95 m2

Pellicova, Brno

11 900 000 Kč
/za nemovitost
Neplatíte provizi.
Hypotéka od 56 712 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPellicova, Brno
ID842
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná95 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Lodžie

Origo partneři v Brně

Popis

Byt 3+1 na ulici Pellicova s vlastní zahradou
Máte-li rádi ruch, život a výhody centra velkoměsta, zároveň ale chcete mít své útočiště a klid, můžete mít obojí. Byt o dispozici 3+1 ve 2.patře nádherného historického domu s unikátním geniem loci je ideální pro rodinu s dětmi. Nachází se na jedné z nejkrásnějších ulic města Brna.
Přímo naproti domu Vás k zábavě i odpočinku zve nádherný park s dětským a workoutovým hřištěm. Každodenní výhled přímo na hrad Špilberk, kam se lehkou chůzí dostanete do 15minut Vás uchvátí, stejně jako klidný vnitroblok, který vybízí k letním grilovačkám s přáteli, či posezení s knížkou ve stínu meruňky.
Bytový dům je cihlový, malá sousedská komunita jen 3 sousedů jistě potěší a prostorná zahrada o velikosti 120m2 je obyvatelům dumu k užívání. Půdorys bytu a velikost jednotlivých pokojů zaručí každému jeho soukromí. Jsou vzdušné a útulné zároveň, tak akorát pro pohodlné dlouhodobé žití. Velkorysých 95 m2, – chodba 9m2, kuchyně 13 m2, koupelna 7m2, ložnice 14m2, dětský pokoj 23m2, kam se pohodlně vejdou sourozenci (lze i přepažit), obývací pokoj 24m2, ze kterého je vstup na zimní zahradu už čeká na svého nového majitele.
Koupelna prošla zdařilou rekonstrukcí v roce 2019. V chodbě, kuchyni a obývacím pokoji jsou původní dřevěné parkety, v ložnici plovoucí podlaha, v dětském pokoji koberec. Dětský pokoj a ložnice jsou orientovány na sever, takže pohodlně utečete letním městským výhním.
K bytu náleží sklep o velikosti 8m2, kam můžete pohodlně uskladnit kola, zahradní nábytek, či plody vašeho zahradničení.
Lokalitou a rozvržením se byt hodí pro rodinu i na dlouhodobý nebo krátkodobý pronájem, pět až šest osob se sem vejde s přehledem.
Náklady pro 3 osoby číní v současné době -FO 3000 Kč, topení 2400 Kč, voda 800 Kč, elektřina 2500 Kč.
Úvěr na domě není, naopak je ve fondu naspořeno na případné opravy.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Brně.