Prodej bytu 2+kk, Brno, Štolcova, 44 m2 (ID: 1270829)

Štolcova, Brno

5 291 895 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 25 220 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaŠtolcova, Brno
ID37882
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná44 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon

Origo partneři v Brně

Popis

Jsem potěšen, že Vám mohu nabídnout k prodeji byt s dispozičním řešením 2KK, nacházející se v Brně, městské části Černovice + možnost dokoupení zahrádky!

Jednotka je umístěna ve 4NP čtyřpodlažního bytového domu, kde bude realizováno 8 bytů s dispozičním řešením 2KK – 3KK. K jednotlivým bytům bude možno zakoupit sklepní kóji. v ceně 80.000Kč.
Uspořádání bytu je velmi prakticky a funkčně řešeno. Ze vstupní chodby se dostanete do veškerých místností. Obývacího pokoje s prostorem pro kuchyň, ložnice, koupelny a na samostatnou toaletu.
Bytová jednotka splňuje veškeré předpoklady pro vlastní bydlení, či k investici.

K jednotce je možno zakoupit zahrádku/prostor k posezení, které budou umístěny za domem. V nabídce je 6 zahrádek rozličných výměr. Jednotlivé zahrádky budou od sebe odděleny kvalitními, moderními květináči osázeny rostlinami, které svým vzrůstem a vzhledem budou zajišťovat soukromí a podtrhnou útulnost jednotlivých prostor. Vizualizace viz. fotodokumentace.
Zahrada č. 1 - výměra 23m2 - cena 367.500Kč - prodáno
Zahrada č. 2 - výměra 18m2 - cena 297.500Kč
Zahrada č. 3 - výměra 16m2 - cena 245.000Kč
Zahrada č. 4 - výměra 22m2 - cena 350.000Kč
Zahrada č. 5 - výměra 10m2 - cena 157.500Kč - prodáno
Zahrada č. 6 - výměra 12m2 - cena 175.000Kč - rezervováno


Byt bude disponovat vysokými standardy použitých materiálů, zařizovacích předmětů i kvalitou provedených prací. Nemovitost bude splňovat nejvyšší nároky na kvalitní a moderní bydlení.
Předpokládaný termín kolaudace s následným nastěhováním je plánován na červenec/srpen 2024.
Velmi vstřícně je nastaven postup financování, kdy v první fázi koupě / převodu DP / hradíte pouze provizi RK a po podpisu Smlouvy o smlouvě budoucí částku 250.000Kč.
Případný HÚ bude řešen až následovně, před uzavřením Smlouvy o převodu družstevního podílu, tedy až v roce 2024, kdy je předpoklad příznivějších úrokových sazeb.
S financováním Vám velmi rádi pomůžeme prostřednictvím našich finančních specialistů, kteří mají projekt již zalistován u bankovních společností a jsou schopni vždy zajistit nejvýhodnější financování pro Vás.

Ideální je strategické umístění nemovitosti, která se nachází v žádané brněnské lokalitě, v Černovicích, zajišťující ideální dostupnost jak do centra města, tak k veškerým dopravním uzlům či na Černovické terasy. V okolí naleznete i kompletní občanskou vybavenost.

Jedná se převod družstevních podílů s následným možným převodem do osobního vlastnictví, v případě Vašeho zájmu.
Proces převodu do OV je zpoplatněn 7.000Kč.

K nastěhování 7/8 2024.

V bytovém domě jsou k prodeji i další byty s dispozičním řešením 2KK - 3KK.

Proces převodu DP:

- Po podpisu RS úhrada provize RK
- Po podpisu SSBK úhrada 250.000Kč z kupní ceny
- Po kolaudaci a podpisu Smlouvy o převodu DP úhrada zbývajících části kupní ceny
- Po převodu veškerých DP bude následovat převod do OV / vše připravíme a zajistíme za Vás /

Jsem přesvědčen, že Vás nabízená jednotka osloví...

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Brně.