Prodej chaty, Velichov, 105 m2 (ID: 1270636)

Velichov

2 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 14 249 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVelichov
ID282
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná118 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha105 m2
Plocha nemovitosti428 m2
Garáž

Origo partneři v Velichově

Popis

Chata je připravena k nastěhování. Exkluzivně Vám nabízíme zateplenou, podsklepenou chatu 2+kk ve vyhledávané rybářské a houbařské oblasti blízko obce Velichov. Chata je zděná ( v kvalitě rodinného domu), podsklepená s garáží a venkovním zastřešeným parkovacím stání. Pozemek 428 m2, užitná plocha 118 m2, zastavěná plocha 59 m2, zahrada 350 m2. Voda je do chaty přivedena z nově připojeného silného zdroje ( ve sklepě je také rezervní nádrž na vodu) a chata má vlastní zděný septik, samostatný sklad dřeva, altán, udírnu, chata i střecha jsou zateplené. Chata má číslo evidenční.

Dispozice: Z chodby je vstup do předsíně, kde se nachází samostatná splachovací toaleta, sprchový kout, lednička a pračka. Následně se vchází do obývacího pokoje, ve kterém jsou kamna na dřevo ( s průduchem na ohřev 1. patra) a na konci místností je umístěna nová kuchyně s plynovým sporákem. Do horního patra chaty se dostanete schodištěm z předsíně, kde se v horní části nachází malá dílna a vstup do prvního patra, kde je prostorná ložnice a balkon. Dále jsou zde umístěny schody na půdu, kde je velký úložný prostor. Ve spodní části chaty jsou plastová okna.

Chata je podsklepená, rozdělena na dílnu, sklep a garáž, ke které je udělán nájezd, který je částečně krytý (uskladnění kol atd.). Na pozemku se také nachází jezírko a zahradní altán + velká houpačka. K chatě je kompletní projektová dokumentace.

Pozemek je rovinatý a dobře udržovaný. Chata se nachází v rekreační oblasti blízko řeky Ohře, je zde jak možnost skvělé rodinné rekreace, koupání, tak rybolovu či pěší nebo cykloturistiky. Doporučujeme prohlídku. Lze hradit hypotékou.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Velichově.