Pronájem bytu 3+1, Králův Dvůr, Pod Hájem, 75 m2 (ID: 1270490)

Pod Hájem, Králův Dvůr

15 990 Kč
/za měsíc
+ poplatky
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPod Hájem, Králův Dvůr
ID02064
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná75 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Origo partneři v Královu Dvoru

Podlahy

Úklidové služby

Popis

K dlouhodobému pronájmu nabízíme v centru nádherné a pokojné oblasti Králův Dvůr - Beroun, na adrese Pod Hájem, se nachází prostorný byt s velkou terasou, o rozloze 3+1 umístěným v 1. patře cihlového domu s celkovou plochou 75m2. Součástí bytu jsou také tři sklepní prostory a výhodou je možnost využívání zahrady.

Kuchyně je kompletně vybavena pro vaše vaření. Součástí je elektrický sporák, plynový vařič, vestavěná lednice s mrazákem a mikrovlnná trouba, která vám usnadní přípravu pokrmů. V prostorném obývacím pokoji najdete obývací stěnu a krb, který vytváří útulní atmosféru pro relaxaci a večerní odpočinek. Ložnice je plně vybavena postelí a nábytkem pro uložení vašich věcí. Druhý pokoj může sloužit jako pracovna, relaxační prostor a nebo dětský pokoj, který si můžete zařídit podle vašich potřeb.

Užijte si prostornou terasu, která je ideálním místem pro odpočinek, grilování s přáteli nebo pozorování noční oblohy. Koupelna je vybavena vanou a umyvadlem s úložným prostorem, zatímco toaleta je samostatná, což zvyšuje komfort bydlení.

Byt se nachází v krásném okolí, obklopeným přírodou, a je v blízkosti zámku Králův Dvůr se zámeckou zahradou. Nedaleko jsou autobusová zastávka U zámku a vlaková stanice Králův Dvůr. V blízkosti najdete mateřské a základní školy, jako je MŠ a ZŠ Jungmannova, MŠ Počaply. Vzdálené 500 metrů je nákupní centrum City Market s obchody jako Lidl, OBI nebo lékárna.

Byt je určen k dlouhodobému pronájmu a je volný k nastěhování ihned. Doporučuji osobní prohlídku.

Vzhledem ke zvýšené poptávce o námi nabízené nemovitosti prosíme všechny vážné zájemce, aby nás pro rychlé vyřízení kontaktovali pomocí odpovědního formuláře u inzerátu, nebo e-mailem. V reakci nám prosím uveďte alespoň základní informace (datum nastěhování, domácí mazlíček, zaměstnání, zda jste kuřák, kolik osob bude v bytě bydlet). Následně se vám ozveme a domluvíme se na další postupu a termínu prohlídky.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+1 v Královu Dvoru.