Prodej rodinného domu, Ždánice, 169 m2 (ID: 1270405)

Ždánice

3 900 000 Kč
/za nemovitost
+ provize RK
Hypotéka od 18 586 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŽdánice
ID14
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná169 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha169 m2
Plocha nemovitosti1569 m2

Origo partneři v Ždánicích

Popis

Ve výhradním zastoupení a se souhlasem majitele nabízíme řadový rodinný dům (hospodářské stavení) 4+1 s velkým průjezdem do dvorní části, kterým projede i traktor nebo nákladní vůz. Jedná se o udržovaný dům, ve kterém lze ihned bydlet a postupně dům upravovat a modernizovat. Ze 4 pokojů, které jsou průchozí mají 3 pokoje betonové podlahy a zbývající pokoj, který lze rovněž využít jako šatnu, pracovnu nebo dílnu má podlahu prkennou. Okna domu jsou udržovaná kastlová s venkovními žaluziemi, střecha sedlová s velkým půdním prostorem. Do stavení jsou zavedeny všechny inženýrské sítě - elektřina, plyn, voda a kanalizace. K vytápění slouží dva kotle a to jeden plynový a jeden na pevná paliva. Ohřev vody zajišťuje el. bojler. Kuchyň je původní tzv venkovská s kredencem a sporákem na pevná paliva a plynovým sporákem, koupelna s vanou, toaleta je samostatná. Vstup do domu vede přes uzavřenou prosvětlenou verandu. Ve dvorní části najdeme velký klenutý sklep a hospodářské prostory k chovu drůbeže a králíků a chlívek. Na dvůr navazuje zahrada a v mírném svahu sad ovocných stromů (meruňky, švestky, jabloně). Zastavěná plocha a nádvoří 662 m2, plocha zahrad celkem 907 m2. K sadu je příjezd i ze zadní strany.
Město Ždánice leží na okraji Ždánického lesa 9 km od Kyjova či 40 minut jízdy od Brna nebo 18 minut od Slavkova nebo 30 min od Hodonína. Je zde MŠ, ZŠ, UZŠ, Dům mládeže, koupaliště, zámek s parkem, kulturní dům, planetárium, široká síť obchodů, restaurace, lékárna, zubař, praktický lékař a sportoviště.
Díky dlouhé uliční čáře se nabízí i možnost dům přestavět na dva samostatné domy nebo vyžít půdu k vestavbě obytných místností a nebo stávající stavbu z části zbourat a na místě postavit nově bytový dům s garážemi a podíly na pozemku (zahrady k bytům). Doporučujeme prohlídku na místě, při které se dovíte více nejen o nabízené nemovitosti, ale i o životě ve Ždánicích. Při koupi této nemovitost je možné na část ceny čerpat hypotečním úvěr, se kterým vám pomůže náš finanční poradce. Prohlídky jsou možné i o víkendových dnech a je potřeba k dohodě termínu prohlídky volat alespoň jeden den předem.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ždánicích (okr. Hodonín).