Prodej chaty, Kamenný Přívoz, 45 m2

Kamenný Přívoz

940 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 4 480 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKamenný Přívoz
ID000228
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná58 m2
Typ objektuPřízemní
Podlahová plocha45 m2
Plocha nemovitosti105 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Kamenném Přívozu

Úklidové služby

Popis

Nabízím k prodeji chatu s terasou a posezením na klidném lesním pozemku nad potokem v osadě Rakousy - Stará stezka, obci Hostěradice.

Chata je smíšené stavební konstrukce na kamenné podezdívce a je průběžně udržovaná se zavedenou elektřinou a užitkovou vodou ze studny. V chatě je příjemná prosklená veranda, obývací pokoj s krbovými kamny a vybavenou kuchyňkou a ložnice se dvěma palandami. Je zde také malá koupelna s WC se zavedenou vodou ze studny.

Před chatou je vydlážděná o dobře osluněná terasa s posezením a venkovním krbem s udírnou. Chata je částečně podsklepená a vedle ní je velká kůlna/dílna s dostatkem úložného prostoru. Chata je přístupná po několika schodech z obecní nezpevněné cesty, která vede pod chatou a kde je možné i parkování. Příjezd k chatě je až do osady Rakousy po asfaltové komunikaci a z Rakous sjedete na nezpevněnou komunikaci a po ca 300 m jízdy jste pod chatou. Po stezce, která vede pod chatou, se dostanete za pár minut až k řece Sázavě. Pozemek pod chatou je obecní a platí se za něj obci roční nájem ve výši 4.632,- Kč.

Rakousy jsou jednou z osad Hostěradic. Hostěradice patří pod obec Kamenný Přívoz, která se nachází na spodním toku Sázavy, čtyři kilometry jižně od města Jílové u Prahy. Vzdálenost na okraj Prahy je 30 km a zvládnete ji za 40 min.

Doporučuji prohlídku všem, kteří hledají klidnou oázu obklopenou zelení s dobrou dostupností autem.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Kamenném Přívozu.