Prodej chaty, Zvánovice, Lipová, 56 m2

Lipová, Zvánovice

4 480 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 21 350 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLipová, Zvánovice
ID0253-NP01895
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná56 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha56 m2
Plocha nemovitosti473 m2
Garáž

Origo partneři v Zvánovicích

Úklidové služby

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele nemovitosti si Vám dovolujeme nabídnout prodej zděné chaty s garáží, parkovacím stáním, terasou s posezením a zahradou v obci Zvánovice. Obec se nachází cca 35 km jihovýchodně od centra Prahy, ve Středočeském kraji, okres Praha – východ. Okolí disponuje nádhernou přírodou a spoustou turistických i cyklistických tras. Nově zrekonstruované rybníky vhodné ke koupání i rybaření. V obci je MŠ, ZŠ ve výstavbě, hostinec a obchod se smíšeným zbožím. Působí zde několik spolků, které udržují bohatý kulturně-společenský život. Dopravní spojení obce s okolím zajišťuje PID (linka č. 383 Chocerady - Praha 4 Háje, č. 385 Zvánovice - Opatov, č. 685 Strančice - Černé Voděrady).

Nemovitost se nachází v okrajové části obce, jedná se o původní rekreační zástavbu, situovanou východně od centra obce. Okolí tvoří primárně původní zástavba rekreačních objektů, ale už i stavby s trvalým užíváním. Celkově se jedná o velmi klidnou část, v těsné blízkosti lesa. Přístupová cesta je slepá, užívaná pouze místními obyvateli. Okolí dotváří přilehlé lesní porosty a zahrady sousedních staveb.

Chata je zkolaudovaná s číslem evidenčním, tzn. možné financování hypotékou a trvalého pobytu. Chata o dispozici 3+kk nabízí vstupní chodbu s jídelnou, samostatnou koupelnu (se sprchovým koutem se zástěnou, toaletou, umyvadlem a topným žebříkem), kuchyňský kout, obývací pokoj s krbovými kamny a dvě samostatné neprůchozí ložnice.

Vytápění nemovitosti řešeno krbovými kamny na tuhá paliva (dřevo), ohřev vody bojler 100 l (umístěn v technické místnosti u garáže), rozvody vody do chaty z vlastní studny, odpady řešeny částečně do trativodu (sprcha a umyvadlo) a částečně do jímky (WC). Nemovitost disponuje 3-fáz. elektroměrem (16A) a zásuvkou na 400 V, aktuální měsíční záloha na elektřinu 1.200,- Kč (plné využití cca 8 měsíců v roce). Revize komínu je vyhotovena. Dešťová voda svedena do nádob kolem chaty a využívá se k zalévání zahrady. Svoz komunálního odpadu řešen obcí, společná popelnice, poplatek 1.100,- Kč na r. 2024 je uhrazen. Na začátku chatové oblasti umístěn kontejner pro bio odpad, odvoz zajištěn obcí.

Součástí prodeje je oplocení, vjezd. brána a branka, park. stání před garáží, garáž s technickým zázemím (bojler, pračka a jističe ke studni), studna (vrt 29m, kolaudace r.2006), jímka, dřevník, terasa s pergolou situovaná na jih s markýzou, vodní mlhou a prostorem pro grilování. Dále krásná nově vybudovaná zahrada včetně relaxační zóny v horní části zahrady, sprchy, místem pro trampolínu, ovocný sad: 3 druhy angreštu, bílý a červený rybíz, kanadské borůvky a kompostéru pro pěstování zeleniny.

Stavba pochází cca z r. 1960, cca od r. 2012 kompletní rekonstrukce včetně výměny obvodových stěn na zděné a elektroinstalace, 2019 - 2023 nové zpevněné plochy kolem chaty, nově vybudovaná pergola se zahradou atd.
Kompletní foto https://www.remax-czech.cz/reality/detail/386437/prodej-chaty-chalupy-56-m2-zvanovice

Neváhejte kontaktovat makléřku nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Zvánovicích.