Prodej rodinného domu, Popovičky, Pod Skalkou, 192 m2 (ID: 1270146)

Pod Skalkou, Popovičky

17 500 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně právního servisu
Hypotéka od 83 400 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPod Skalkou, Popovičky
ID335
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná192 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti1461 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Popovičkách

Úklidové služby

Popis

Splňte si svůj sen o ideálním bydlení v našem impozantním rodinném domě v malebných Popovičkách. Tento dům nabízí kombinaci moderního designu a pohodlí s klidem života mimo hlavní město Prahu, které je přesto nadosah.
Hlavní rysy:
•Terasa podél celé budovy: K domu náleží vybetonovaná terasa podél celé budovy. Tato terasa poskytuje ideální prostor pro venkovní posezení, grilování a relaxaci s rodinnou a přáteli.
• Parkoviště: Součástí zahrady je zpevněné a vyštěrkované parkoviště cca 200 m2. Máte možnost vybudovat zastřešení a zajistit tak optimální ochranu vašich vozidel.
• Zahradní domek: V rámci rozlehlé zahrady je k dispozici praktický zahradní domek
•Zahrada s možností bazénu: Užijte si klidné dny na terase se zahradou, která má přípravu pro bazén o rozměru 4x8m. Je vybetonováno dno s veškerou instalací. Zahrada je otevřená pro vaše nápady a úpravy, aby odpovídala vašim představám
•Elegantní kuchyně: Plně vybavená kuchyně s moderními spotřebiči, ideální pro nadšené kuchaře. Kvalitní materiály a design vytvářejí moderní a funkční prostředí.
•Podlahové vytápění v celém domě: Pro vaše maximální pohodlí je veškerý prostor v domě vybaven podlahovým vytápěním, které zajistí rovnoměrné a útulné teplo ve všech místnostech.
•Topení na plyn: Účinné a moderní plynové topení poskytuje spolehlivý zdroj tepla, což přispívá k efektivitě a nízkým nákladům na energii.
• PENB není k dispozici, proto uvádíme třídu G. Tento údaj bude aktualizován.
•Prostorné ložnice: Pohodlné a prostorné ložnice poskytují klidný spánek, odpočinek a relaxaci. Součástí jedné z ložnic je i šatna.
•Blízkost golfového hřiště: Pro milovníky golfu je v těsné blízkosti k dispozici jeden z nejlepších golfových areálů v ČR, ideální pro sportovní a relaxační aktivity. Oaks Prague je jediným držitelem licence značky PGA National pro golfové hřiště v ČR.
•Wilson Tenis Centrum 2,5 km: Pro tenisové nadšence je v dosahu kvalitní Wilson Tenis Centrum, a co je ještě lepší, můžete k němu dojít pěšky!
•Výborná dostupnost dálnice: Dálnice D1 v dosahu 2.5 km
•Hlavní město je vzdáleno pouze 15 minut jízdy, což zajišťuje pohodlný přístup k pracovním příležitostem a kulturním událostem.
•Luxusní Parkhotel Popovičky s wellness službami: V těsné blízkosti naleznete prestižní a luxusní Parkhotel Popovičky, který nabízí vysoce kvalitní ubytování, restauraci a wellness služby, včetně vířivky, finské, bylinné a parní sauny, pro vaše maximální pohodlí a relaxaci.
•Metro Opatov v dosahu 35 minut autobusem PID
•Živý kulturní život v obci: Popovičky nabízí bohatý kulturní život s pravidelnými akcemi, které přispívají k skvělé atmosféře a společenství v obci.

Výjimečná příležitost pro ty, kteří hledají kombinaci komfortu a luxusu ve venkovském prostředí s širokou škálou rekreačních možností v okolí. Domov, který vám poskytne vše, co potřebujete pro šťastný a kvalitní život.
Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo prohlídku

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Popovičkách.