Prodej bytu 3+1, Bohumín, Tovární, 72 m2 (ID: 1270137)

Tovární, Bohumín

Cena na vyžádání
/za nemovitost
Informace o ceně v RK.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaTovární, Bohumín
ID2176
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná72 m2
Patro4. z 8
VybavenoAno
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíDružstevní
Plocha budovy774 m2
Podlahová plocha72 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Sklep
Výtah
Převod do OV

Origo partneři v Bohumíně

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný a moderně zařízený byt 3+1 v klidné lokalitě ulice Tovární v Bohumíně - Záblatí.

Tato ideální rodinná nemovitost nabízí bezpečné a přívětivé prostředí pro děti, s důrazem na blízkost škol, školek, jeslí parků a dalších atrakcí pro nejmenší přímo pod domem.

Díky nedávné rekonstrukci je stav objektu vynikající, což zajišťuje klidné a pohodlné bydlení pro celou rodinu. Velkorysá podlahová plocha 72 m² poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné soužití a relaxaci. K dispozici je také zasklený balkon o ploše 3 m², který je ideálním místem pro odpočinek.
V bytě vše nové - kuchyňská linka včetně nových spotřebičů ( myčka na nádobí, plynový sporák, elektrická trouba s grilem, vestavěná mikrovlnná trouba a digestoř), v celém bytě nová elektřina v mědi, kvalitní dřevěná podlaha, plastová okna s žaluziemi, v koupelně sprchový kout zrcadlo s led osvětlením, pračkou a nová skříňka včetně ochranných plastových folii.

Byt je družstevní s možností převodu do osobního vlastnictví (pouze za administrativní poplatek).
Měsíční náklady 3.500,- Kč.

Díky výtahu je přístup do bytu pohodlný pro všechny věkové kategorie. Další výhody zahrnují přívod vody z dálkového vodovodu, ústřední dálkové vytápění a dostupnost veškeré infrastruktury, včetně vlaků, dálnic, MHD a autobusových zastávek.

Tento byt je skvělou volbou pro rodiny s dětmi, které hledají bezpečné a pohodlné bydlení s důrazem na rodinnou atmosféru a pohodlí.
V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Bohumíně.