Prodej chaty, Ptení, 57 m2 (ID: 1269697)

Ptení

1 290 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 6 148 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPtení
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná57 m2
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti484 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Ptení

Popis

Ptenský Dvorek je malá obec vhodná k vesnickému bydlení i klidnému chalupaření.
Místo, kde se nabízená zděná chata nachází je celoročně přístupné. Velkou výhodou je, že pozemek 484m2 lze rozšířit o navazující zahradu, která sahá téměř až k potůčku.

Dle stavebního úřadu lze nabízený objekt rozšířit na 60m2 zastavěné plochy + můžete mít 2 nadzemní podlaží a obytné podkroví.
Pokud by jste chtěli chatu adaptovat na vesnické bydlení, což dle územního plánu je možné, můžete mít zastavěnou plochu domu až 170m2.



Cihlová stavba má uzavřenou dřevěnou terasou a oplocený pozemek.
Terasa nemá betonový základ, je prosvětlená a nabízí soukromí. Pokud zatoužíte po pěkném výhledu do okolí, lze okna i dveře jednoduše otevřít.

Do interiéru se vstupuje přes vstupní chodbu, která je částečně podsklepená. V centrální místnosti je krb, TV i kuchyňský kout.
Teplá voda je z boileru, který je v technické místnosti v suterénu.
K dispozici je venkovní WC a letní sprcha.


Přivedené inženýrské sítě: elektřina, obecní voda.
Před pozemkem vede plyn a obecní kanalizace.
Dostupnost: auto, BUS, vlak.

Lokalita je žádaná díky pěkné zalesněné krajině, čerstvému vzduchu a klidnému bydlení. V létě je výhodou nedaleké koupaliště v obci Stražisko (cca 3km).
Zavolejte, těším se na Vás.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Ptení.