Prodej domu na klíč, Želešice, 80 m2

Želešice

Cena na vyžádání
/za nemovitost
cena u makléře
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŽelešice
ID197-NP04725
StavbaDřevěná
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná80 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1468 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina120V, 230V, 400V
PlynIndividuální, Plynovod
OdpadČOV pro celý objekt, Septik
KomunikaceNeupravená, Štěrková
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaStudna
Převod do OV

Origo partneři v Želešicích

Popis

Ve spolupráci s předním německým výrobcem dřevostaveb, firmou Haas-Fertigbau, nabízíme patrový dům pro rodinnou rekreaci o dispozici 4+kk.

Nový projekt rekreační dřevostavby o zastavěné ploše 50 m², která spojuje tradiční kvality dřeva s moderním designem. Dům je navržen s důrazem na prostornost, pohodlí a energetickou účinnost. Interiér domu nabízí otevřený prostor, přirozené světlo a výhledy do okolní krajiny.
Projekt domu se nachází v klidné oblasti vhodné pro rodinnou rekreaci, ideální pro odpočinek a relaxaci a v přímé blízkosti Brna.
Dům lze celoročně obývat.

S rozlohou pozemku 1468 metrů čtverečních nabízí dostatek prostoru pro venkovní aktivity a zahrádkářství.

Popis nemovitosti:

Dům: Podle územního plánu je možné vystavět dům s maximální zastavěnou plochou do 50m2, což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Dům je navržen tak, aby vyhovoval potřebám rodinné rekreace a mohl sloužit k celoročnímu bydlení.
Dispozice domu je navržena jako patrové 4+KK, tzn. v přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyní, zádveří,WC a schodiště. V patře 2x pokoj, ložnice, galerie, koupelna.

Pozemek: Velkorysý pozemek s rozlohou 1468 metrů čtverečních poskytuje dostatek místa pro různé venkovní aktivity, zahradničení či vybudování relaxačních zón.
Infrastruktura: Vzhledem k potřebě zásobování vodou je nezbytné vybudování studny. Odpadové vody lze řešit pomocí septiku, nebo ČOV, což zajišťuje ekologické a efektivní zpracování odpadů.
Okolí: Okolí nabízí řadu možností pro aktivní odpočinek a zábavu, včetně turistiky, cykloturistiky, rybaření a dalších venkovních aktivit.


Cena: Podrobnosti o ceně a další informace jsou k dispozici na vyžádání.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje domů na klíč v Želešicích.