Prodej rodinného domu, Hostivice, 297 m2

Hostivice, Litovice

12 989 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 61 902 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHostivice, Litovice
IDHZ145496
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná297 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy99 m2
Podlahová plocha297 m2
Plocha nemovitosti313 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné
VodaDálkový vodovod
Garáž
Terasa
Parkování

Origo partneři v Hostivici

Úklidové služby

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout dům s dispozicí 7+kk, s celkovou obytnou plochou 297 m2, se zastavěnou plochou 99 m2, v příjemné a klidné lokalitě Hostivice - Litovice.

Největší plochu přízemí tvoří velká obytná místnost s kuchyní a navazující příjemná zimní zahrada, vybízející k trávení volného času, nebo relaxaci, stejně jako jezírko na zahradě.
Schody s kovaným zábradlím vedou do patra, kde jsou tři samostatné, neprůchozí pokoje, z nichž největší, nyní užívaný jako ložnice, je vybaven vstupem na balkon. Z další, již průchozí místnosti je vstup dále do vzdušného podkroví, kde jsou opět tři samostatné, neprůchozí pokoje a společný prostor. Většina obytných místností je orientována na jih.
Koupelny a sociální zařízení jsou dvě, v patře a přízemí domu. Parkování je možné na na vlastním pozemku před domem nebo v garáži v přízemí domu.

Příjezd k domu je po spoluvlastněné příjezdové cestě, která je od vlastní ulice pod uzavřením vraty na dálkové ovládání, což skýtá jistý komfort i pocit bezpečí. Dům prošel zateplením a rekonstrukcí která byla dokončena v roce 2019.

Lokalita nabízí množství zeleně, parků, relaxačních míst a také veškerou občanskou vybavenost. V přilehlém okolí najdete nákupní centrum Lidl a Tesco, metropole Zličín je dostupná 10 minut autem.
Na příjemnou procházku se můžete vydat do přírodní rezervace Hostivické rybníky, pro cyklovyjížďky a také je zde síť cyklostezek na Křivoklát, Točník, Koněpruské jeskyně, k pláži na Džbánu či do údolí Divoké Šárky.
Tato lokalita je opravdu velmi atraktivní i díky velmi bohaté občanské vybavenosti a najdete zde opravdu vše po čem srdce touží.

Velmi doporučuji osobní prohlídku. V případě financování hypotéčním úvěrem Vám rádi zdarma vše vyřídíme u Vámi preferované banky a k tomu za nejvýhodnějších podmínek na trhu!

Hledáte něco jiného? Podívejte se na další nemovitosti z mé nabídky https://dunahouse.cz/makleri/radek_slemar

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hostivici.