Prodej bytu 2+kk, Praha - Smíchov, Svornosti, 41 m2

Svornosti, Praha 5, Smíchov

4 800 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 22 875 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaSvornosti, Praha 5, Smíchov
IDLK147653
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná41 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha41 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
VodaDálkový vodovod
Výtah

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Hledáte zajímavou investiční příležitost nebo bydlení v žádané lokalitě?

Dovolujeme si Vám nabídnout krásný, nově zrekonstruovaný bytový ateliér 2+kk v osobním vlastnictví, s podlahovou plochou 41 m2, v ulici Svornosti - Praha 5, Smíchov.

Jednotka se nachází v polosuterénu cihlového domu. Dispozice je tvořena chodbou, obývacím pokojem s přípravou na kuchyňský kout, samostatným pokojem, koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. V ceně bytu je kuchyň s vestavěnými spotřebiči dle vlastního výběru.

Jednotka prošla kompletní rekonstrukcí, nová elektřina, nové rozvody, nová koupelna se sprchovým koutem, podlahové vytápění. Podlahy jsou vinylové a dlažba, dřevěná okna s orientací na jih a východ. Měsíční náklady činí 2.400,- Kč plus elektřina. Je možno využít dvůr, který je součástí domu.

Jedná se o žádanou lokalitu se skvělou dopravní dostupností, tramvajová zastávka Na Knížecí 3 minuty chůzí, na stanici metra B Anděl 3 minuty mhd. V okolí se nachází OC Smíchov, restaurace, obchody, lékárna.

Doporučujeme prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 5.