Prodej vily, Řevnice, Sochorova, 189 m2 (ID: 1269192)

Sochorova, Řevnice

18 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 88 118 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSochorova, Řevnice
ID23003
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná189 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti508 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Garáž

Origo partneři v Řevnicích

Úklidové služby

Popis

Vila Dub leží po levé straně ulice Sochorova ve středočeských Řevnicích na pozemku o 508 m2. Užitná plocha obytné části je 146 m2 a celková užitná plocha včetně terasy, garáže a skladu je 189 m2. Jde o moderní dřevostavbu nabitou pokročilými technologiemi a optimalizovanou pro úsporu energie. Jelikož je těsně před dokončením, doporučujeme osobní prohlídku.

Projekt Vily Řevnice se nachází v poklidném městě s veškerou občanskou vybaveností nedaleko Prahy s výbornou dopravní dostupností autem po D4 či vlakem na Smíchovské nádraží. Projekt se nachází v rezidenční čtvrti prvorepublikových vil na samotném konci ulice Sochorova, která je v dané části slepá, díky čemuž jde o mimořádně klidnou lokalitu. Navíc přímo sousedí s lesem, kde nehrozí žádné další rozšiřování výstavby a nabízí přírodu doslova za rohem.

Součástí služeb developera OneTwoTree je garance dodání domu do 2 měsíců od rezervace domu, 50 hodin spolupráce s architektem, které vám nabídneme úplně zdarma a který vás provede celým procesem specifikace domu, volbou technologií i interiérů. Provede vás také výběrem na míru připravenými truhlářskými prvky z našeho katalogu.

Vybrané standardy
– Hliníková okna s trojskly s limitními prosklenými plochami
– Monolitické opěrné stěny přiléhající k terénu
– KVH a BSH hranoly u dřevěných konstrukcí
– Vnitřní povrchy panelů ze sádrovláknitých desek FERMACELL
– Kvalitní finální povrchové úpravy z exteriéru
– Vytápění pomocí tepelných čerpadel vzduch-voda a systém teplovodního podlahového vytápění.
– Zabudované vnější žaluzie v kastlících pod fasádou
– FVE panely na střeše
– Velmi kvalitní dispozice
– Akumulační nádrž na dešťovou vodu o objemu 5 m3

Zavolejte nám prosím nebo napište pro více informací nebo informativní schůzku v místě projektu. Přijďte si dům prohlédnout na vlastní oči.
Více informací na webu OneTwoTree či v sekci developerů sreality/OneTwoTree

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Řevnicích.