Prodej rodinného domu, Jílové u Prahy, 80 m2 (ID: 1268775)

Jílové u Prahy

Cena na vyžádání

Cena včetně právního servisu a provize.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJílové u Prahy
ID36
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná80 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuPolosamota
Podlahová plocha80 m2
Plocha nemovitosti16000 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Jílovém u Prahy

Úklidové služby

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele si Vám dovoluji nabídnout ojedinělou příležitost koupě souboru nemovitostí o celkové ploše téměř 16.000m2 na okraji Hornopožárských lesů, v blízkosti města Jílového u Prahy.

Většinu nemovitostí tvoří pozemky zalesněné náletovými dřevinami, které jsou přirozeným zdrojem paliva a stavebního materiálu. Jedná se o klidné místo vhodné pro rodinné bydlení či rekreaci, chov koní či hospodářských zvířat atp.

Dominantu pozemku tvoří čtvercový dvůr, který se skládá z oddělené malé stodoly využívané pro parkování až 3 vozidel, dále pás hospodářských stavení která složí pro různé účely - chov zvířat a sklady, velká stodola využívána jako sklad materiálu a dílny, a rodinný dům určený pro bydlení. Celý statek má zastavěnou plochu více než 350m2 ( obvod cca 26x14m ) - možné využít pro výstavbu rodinného sídla.

Pozemky je využíván pro chov včelstev, výběh pro zvířata, pastva aj. Vzhledem k tomu, že na něm protéká potůček tak lze vytvořit zadržovací nádrž např. pro napájení zvířat.

Cihlový rodinný dům o dispozici 3+kk a podlahové ploše cca 80m2 se skládá z přízemí a 1.patra. Přízemí rodinného, cihlového domu tvoří předsíň, koupelna se sprchovým koutem + toaletou, obývací pokoj s krbovými kamny a odděleným kuchyňským koutem, a ložnicí. V prvním patře, propojeném dřevěným schodištěm, nalezneme oddělenou ložnici.

Podlahy celého objektu jsou dřevěné, okna dřevěná - špaletová, střecha z pálených tašek. Elektřina 230V / 400V.

Vytápění rodinného domu zajišťují krbová kamna. Zdrojem vody je primárně vrtaná studna s dostatečnou vydatností pro celoroční užívání.

Hospodářské stavení je plně soběstačné a nezávislé na okolí. Ideální příležitost pro ty, kteří hledají dostatek soukromí a možnost seberealizace.

Veškeré dotazy Vám rád zodpovím telefonicky anebo na osobně prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jílovém u Prahy.