Prodej rodinného domu, Svitavy, Neumannova, 190 m2

Neumannova, Svitavy - Předměstí

6 490 000 Kč
/za nemovitost
nejnižší podání
Hypotéka od 30 929 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNeumannova, Svitavy - Předměstí
ID5064AD2441S
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná190 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti378 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Svitavách

Popis

Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce rodinný dům o dispozici 5 + 1. Užitná plocha domu 190 m2, dvě garáže o výměře 27,5 m2 a 32,5 m2, pergola o výměře 13,5 m2, pozemek o výměře 378 m2.
Dům je podsklepený s nadstandardní výbavou, po celkové rekonstrukci.

Elektronická aukce se bude konat dne: 21.5.2024 od 14:00 hod do 14:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb.
Více informací na: https://www.e-drazby.cz/index.php?obj=&dd=MzM4NTI=

Rekonstrukce byla dokončena v roce 2019. V domě nové rozvody vody, elektřiny, plynu, topení, odpadů. Izolace proti vlhkosti – podřezání zdí, zateplení domu, fasáda, nová střešní krytina, platová okna, klimatizace. Topení řešeno plynovým kondenzačním kotlem Viessmann a podlahovým vytápěním. Vnitřní vybavení – nové podlahy, obložky, dveře, dřevěné obložení, termostatické baterie, centrální vysavač včetně podlahových štěrbin ve vstupní hale a kuchyni.
Garáže jsou nově postavené a mají elektrická vrata, na pozemek elektrická brána, elektricky otevíratelná branka, na pergole elektrické rolety. Zabezpečovací systém včetně pohybových a požárních senzorů s připojením na mobilní telefon.
Nábytek z masivu na míru a vestavěný nábytek je součástí prodeje
Sklep – prádelna s podezděnou vanou, 2. místnost s pultovým mrazákem, relaxační místnost s infrasaunou a sprchovým koutem
Přízemí – Vyhřívaná garáž včetně vestavěných skříní, samostatné wc, průchod do pergoly a vstupní haly domu + druhá samostatně stojící garáž
1.NP – ložnice, šatna, chodba, koupelna, wc, obývací pokoj, pracovna, jídelní kout, kuchyň
2.NP – 3 x pokoj, z toho 2 x vstup na balkón, chodba, koupelna s wc
Půda
Dům je po nové výmalbě a určen k okamžitému nastěhování bez jakýchkoliv dalších zásahů.

Dům se nachází v klidné části města Svitav, v blízkosti MŠ, ZŠ (2 min. chůze), bazén, koupaliště (2. min. chůze), centra města (5 min. chůze), parků a blízké přírody (rybníky, louky a lesy).

Roční spotřeba energií u 4 členné rodiny:
- elektrická energie: 4 MWh / rok
- plyn: 14,5 MWh / rok
Pokud hledáte dům k okamžitému nastěhování, bez nutnosti dalších úprav s velkorysým technickým zázemím a dvěma garážemi, neváhejte a využijte tak jedinečnou příležitost si tento dům vysoutěžit v aukci.

Těšíme se na Vás na prohlídce.

Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav pozemku, porostu a staveb zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce.

Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí.

GPS: 49.760504898, 16.4662872

Prohlídka se bude konat dne 15.5.2024 v 15:00h. Zájemce prosíme o potvrzení termínu - Monika Zelená. Účast na prohlídce není podmínkou pro účast v aukci.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Svitavách.