Pronájem bytu 1+kk, Brno, Auerswaldova, 28 m2

Auerswaldova, Brno

13 500 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaAuerswaldova, Brno
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná28 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Terasa

Origo partneři v Brně

Popis

Představte si širší centrum města, všechna důležitá místa nadosah, zastávka MHD přímo před domem. Máte? Obslužnost bez auta, i když parkovacích míst je dostatek. Prostorné byty a krásné bydlení přímo v místech, odkud je to jen „pár kroků“ k veškeré kultuře, gastronomii a práci na jednu stranu, k přírodě a sportu na stranu druhou. Máte?
Tak přesně to vám nabídne residence Auerswaldova. Městské bydlení s obrovským potenciálem do budoucna. Celý projekt je mimořádně zajímavou příležitostí pro zájemce, kteří souzní s pulzem centra Brna.

K dlouhodobému pronájmu vám nabízíme kompletně vybavený byt o velikosti 1+kk a rozloze 28m2. Navíc s prostorným, 11m2 velkým balkonem se vstupem do obou místností, který podtrhne rozmanitost malého bytu a v teplých měsících může sloužit jako další pokoj.

V bytě se nachází vybavená kuchyně (lednice, varná deska, digestoř, myčka) i koupelna s WC. Byt dále nabízí rozkládací gauč s pohodlnou matrací (lze vyměnit za klasickou postel), šatní skříň a jídelní stůl s židlemi.

Součástí bytu je sklepní kóje. V okolí domu lze bez problému parkovat.

Měsíční náklady na bydlení:

nájemné 13.500,- Kč
elektřina v bytě 1.000,- Kč
voda, teplo, výtah, úklid v domě... 2.000,- Kč
Celkem * 16.500,- Kč
* celková částka se může lišit v závislosti na počtu osob, skutečné spotřebě energií a vývoji jejich cen)
Jistota:
27.000,- Kč.
Provize RK:
13.500,- Kč

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Brně.