Prodej dřevostavby, Popice, Široká, 114 m2

Široká, Popice

10 500 000 Kč
/za nemovitost
+ provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
Hypotéka od 50 040 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŠiroká, Popice
ID00420
StavbaDřevěná
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná114 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy138 m2
Plocha nemovitosti592 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti146 kWh/m2 za rok
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Garáž
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Popicích

Popis

Nabízíme prodej novostavby RD s dispozicí 4+kk v obci Popice, okres Břeclav (25 min autem a 35min vlakem od Brna), ul. Široká, CP pozemku 592m2, ZP domu 138m2, UP domu 114m2.

Jedná se o velmi pěknou dřevostavbu - prostorný a dobře dispozičně řešený RD typu bungalov. Dům se nachází na klidném místě v zástavbě nových rodinných domů. Pozemek o výměře 592m2 má obdélníkový tvar (cca 17,5 x 34m). Bungalov je dispozičně řešen jako 4+kk s menší technickou místností, třemi samostatnými prostornými ložnicemi, velkou chodbou s dostatkem úložných prostor (vestavěná šatní skříň) a obývacím pokojem se dvěma vstupy na pozemek. Na obývací prostor a jednu ložnici navazuje prostorná vydlážděná terasa (cca 20m2) a zahrada za domem, která je společně s předzahrádkou nové osázena dle návrhu zahradního architekta. V zadní části pozemku je prostorná garáž, postavená ze sendvičových fasádních panelů s minerální vlnou a s pojezdovými stropními el. vraty.

Dispozice domu: obývací pokoj s kuchyňským koutem 38m2, pokoje 14m2, 14m2 a 15,5m2, chodba 13m2, zádveří 5m2, prostorná koupelna 7,5m2, samostatné WC 1,7m2, spíž 1m2, technická místnost 4m2.

Vytápění je řešeno el. přímotopy v pokojích, podlahovým topením (el. akumulační kabely) v obývacím pokoji s kuchyňským koutem a v koupelně + v obývacím pokoji jsou krbová kamna na tuhá paliva s odvodem spalin do komínu. Ohřev vody je v domě řešen elektrickým boilerem. Chlazení či případné přitápění lze taktéž řešit klimatizační jednotkou umístěnou v obývacím prostoru.

Dům je krásně udržovaný a s citem zařízený. Více info v RK.

Obec Popice se nachází v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji, jihozápadně od Hustopečí. První písemné zmínky o obci jsou z roku 1291. V okolí obce se rozkládají vinice a víno z těchto vinic bylo dodáváno i na český královský stůl :o).

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje dřevostaveb v Popicích.