Prodej pozemku pro bydlení, Vendryně, 636 m2 (ID: 1268205)

Vendryně

850 000 Kč
/za nemovitost
+ provize RK, včetně právního servisu
Hypotéka od 4 051 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaVendryně
ID00410
Plocha nemovitosti636 m2

Origo partneři v Vendryni

Popis

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost k zakoupení pozemku pro bydlení v atraktivní lokalitě Vendryně, okres Frýdek - Místek. Jedná se o dva pozemky, jeden z nich veden jako orná půda pro vybudování příjezdové cesty o velikosti 116m2 a zahradu o velikosti 520m2, který poskytuje dostatek prostoru pro stavbu Vašeho vysněného domova v klidné části obce. Pozemek je vhodný pro stavbu rodinného domu typu bungalov, ale také menšího rodinného domu do patra. Pozemek je ze tří stran oplocený, povolení stavby RD na pozemku již schváleno stavebním úřadem. Přípojky elektřiny, plynu, kanalizace a vody u hranice pozemku.
Tato klidná obec a okolí je ideální pro ty, kteří hledají harmonii a klid ve spojení s krásnou přírodou a s dobrou občanskou dostupností v nadstandardní úrovni, včetně silnic a dálnic, Ostrava do 30 minut, Frýdek - Místek do 15 minut jízdy autem , mateřské školy i základní školy se nachází v příjemné pěší i dojezdové vzdálenosti do několika minut. Pozemek se nachází cca 500m od centra Vendryně a nabízí v blízkém okolí veškerou občanskou vybavenost, sportovní areál Vitality, kde naleznete sportovní multifunkční halu, tenisové kurty, bazén, dvě dětské hřiště, dále labyrint, restaurace, obchody, potraviny, hotel a další ubytovací zařízení, pošta, lékárna, pekárna, minizoo, čerpací stanice, obchod s nábytkem, muzea, obecní úřad, peřeje a jez Olše, skálu Belko, stavebniny, centrum volného času a mnoho dalšího, tato krajina a okolí doslova vybízí ke sportovním a turistickým aktivitám a uchvátí Vás. Obec je nedaleko Polských a Slovenských hranic pro milovníky nákupů a cestování.
Pro bližší informace a sjednání osobní schůzky s prohlídkou mě neváhejte kontaktovat.
V případě zájmu Vám poradíme a pomůžeme s financováním a klidně i dále, až třeba po stavbu rodinného domu od A do Z.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Vendryni.