Pronájem bytu 2+kk, Praha - Podolí, Pravá, 50 m2

Pravá, Podolí - Praha 4

19 900 Kč
/za měsíc
+1.000,-Kč/měs. poplatky na osobu + elektřina a plyn dle spotřeby (převod na nájemce)
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPravá, Podolí - Praha 4
IDN65160
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná50 m2
Patro1. z 3
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha50 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Elektřina230V
TopeníLokální plynové
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Pronájem hezkého bytu 2+KK, 50 m2, Praha 4 - Podolí, ulice Pravá.
Hledáte od června světlý byt na hezkém místě v Praze? Oceníte novou rekonstrukci a plnou výbavu? Máte rádi Podolí a Vyšehrad?
Nově zrekonstruovaný zařízený byt se nachází v prvním nadzemním podlaží (přízemí) udržované cihlové vily. Byt prošel kompletní rekonstrukcí.
Součástí obývacího pokoje je světlá kuchyňská linka, pohodlná sedačka, stůl. V ložnici je velká manželská postel s matrací a praktická skříň na oblečení. V bytě je komora přístupná z chodby. Krásná světlá koupelna s oknem má sprchový kout a WC.
Dům leží v klidné ulici s vynikajícím dopravním spojením MHD do centra Prahy. Metro C Pražského povstání (bus 134) 5 minut a tramvaje směr metro B Karlovo Náměstí 5 minut. Veškerá občanská vybavenost je v místě, skvělé kavárny, výborné restaurace, sportoviště, bazén, cyklotrasa, spousta zeleně.
Bohužel pouze bez domácích mazlíčků. Byt je čistý, nekuřácký.
K dispozici od 1.6.2024.
Prohlídky a rezervace jsou možné ihned.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 4.