Prodej rodinného domu, Česká Třebová - Parník, Pod Březinou, 420 m2

Pod Březinou, Česká Třebová, Parník

Cena na vyžádání
/za nemovitost
Cena k jednání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPod Březinou, Česká Třebová, Parník
ID211-NP03829
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná420 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy210 m2
Plocha nemovitosti1321 m2
Třída energetické náročnostiF - Velmi nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti202 kWh/m2 za rok
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
Převod do OV

Origo partneři v České Třebové

Popis

Nazíme k prodeji rodinný dům, nacházející se na adrese Ulice Pod Březinou Č. p. 429, v části obce Parník, v obci Česká Třebová, okres Ústí nad Orlicí. Tento cihlový samostatný objekt má atypický vzhled a je patrový, disponuje třemi podlažími. Stav domu je v dobrém stavu, což zaručuje pohodlné bydlení bez nutnosti větších investic.

V domě jsou nyní vybudovány 3 bytové jednotky, lze stavebně rozšířit.

Celková zastavěná plocha domu činí 210m², zatímco užitná plocha dosahuje 420m², což poskytuje dostatek prostoru pro veškeré aktivity a životní pohodlí. Dům se nachází na rozlehlé parcele o rozloze 1321m², která nabízí dostatek prostoru pro zahradu, relaxaci a další možnosti využití.
Na zahradě je k dispozici velká garáž, ze které se dá vybudovat další obytná místnost či dvě. Dále bazén, pergola a další malá stavba sloužící jako skládek.

Nemovitost je částečně vybavena, což zahrnuje základní vybavení potřebné pro komfortní bydlení. Odpad je napojen na kanalizaci, což zajišťuje snadnou a hygienickou likvidaci odpadních vod. Dům také disponuje přívodem plynu přes plynovod, což zaručuje pohodlné vytápění a vaření.

Tato nemovitost je ideální pro rodinu, která hledá prostorný a dobře udržovaný dům v klidné lokalitě. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, jako jsou obchody, školy, restaurace a veřejná doprava.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaši zprávu či telefonát.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v České Třebové.