Prodej rodinného domu, Úvaly, Janáčkova, 171 m2

Janáčkova, Úvaly u Prahy

10 468 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 49 887 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJanáčkova, Úvaly u Prahy
IDHZ144228
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná171 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha171 m2
Plocha nemovitosti470 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
VodaDálkový vodovod
Garáž
Lodžie
Parkování

Origo partneři v Úvalech

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části Úval u Prahy v zástavbě rodinných domů. Dům je samostatně stojící, patrový, podsklepený, byl postaven v roce 1986. Před 3 lety byla zahájena přístavba domu, kde vznikne v přízemí i v patře dalších 26 m2 a je možnost přestavby jako dvougeneračního domu.
Zastavěná plocha domu je cca 88 m2. Obytná plocha činí cca 171 m2. Celková výměra pozemku vč. zastavěné plochy je 470 m2.

V 1.PP se nachází chodba, garáž, technická místnost, sklad a dílna.
V 1.NP se nachází předsíň, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem a částečně oddělená ložnice. Z obývacího pokoje je vstup na prostornou zastřešenou terasu a dále do zahrady.
Ve 2.NP se nachází chodba, 3 pokoje, koupelna s rohovou vanou a samostatné WC. Z jednoho z pokojů se vchází na lodžii.

Přístavba je ve fázi zastřešené hrubé stavby. Propojení bylo plánováno v mezipatrech schodišť. V přízemí měla vzniknout pracovna a místnost pro domácí práce. V patře ložnice s prostornou šatnou. Nyní je využití na uvážení nového majitele, případně dobudování jako samostatné jednotky propojením pater mezi sebou.

Dům je napojen na elektřinu, plyn, vodu a kanalizaci. Topení i ohřev vody zajišťuje plynový kotel.
Stav domu odpovídá době výstavby, je určen k rekonstrukci. Okna byla vyměněna za nová plastová euro okna. Pozemek je rovinatý, celý oplocený a nachází se zde vzrostlý strom, skleník a studna.

Dochozí vzdálenost do centra města, kde se nachází veškeré obchody a služby včetně vlakového nádraží, které je cca 1,3 km, u nádraží je parkoviště. Vlakové spoje ze stanice Úvaly odjíždí v pracovních dnech každých 30 minut, ve špičkách každých 15 minut – doba jízdy do centra Prahy je cca 25 minut bez přestupů. V Úvalech se nachází veškerá občanská vybavenost: škola, školky, obchody, restaurace, pošta, supermarkety, služby, zdravotnictví. Je zde velký prostor pro volnočasové aktivity – sportoviště, Klánovický les, který je na konci ulice, koupaliště, dětská hřiště.

Možnost financování hypotékou, kterou Vám rádi pomůžeme zařídit.
Doporučujeme prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Úvalech.