Prodej bytu 2+kk, Praha - Záběhlice, Záběhlická, 59 m2

Záběhlická, Praha 10 - Záběhlice

6 440 000 Kč
/za nemovitost
vč. provize RK a právního servisu
Hypotéka od 30 691 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaZáběhlická, Praha 10 - Záběhlice
ID23-Záb-M
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná59 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Hledáte menší útulný byt v zeleni s dobrou dostupností do centra? Právě pro Vás je určena nabídka ke koupi bytu 2+kk, 56,3 m2 se sklepem o velikosti 2,6 m2, který je umístěn ve 2. patře zrekonstruovaného cihlového domu, ulice Záběhlická, Praha 10 s množstvím zeleně v blízkém okolí.

Cihlový dům ve kterém je umístěna bytová jednotka vyniká svým vzhledem díky citlivé rekonstrukci, kde byl kladen důraz na jedinečnost v daném místě. Dům je uvnitř prostorný, působícím příjemným dojmem.

Předmětný byt je po částečné rekonstrukci s plastovými okny a plovoucí podlahou. Umístěn je do 2. patra, díky tomu je prostor krásně prosvětlený s hezkým výhledem do okolí. Vybavení lze po dohodě ponechat.

Dispozice:
V bytě se nachází vstupní chodba, dále je zde umístěna komora, koupelna s vanou a samostatná toaleta. Z chodby se pokračuje do pokoje s kuchyňským koutem, kde je umístěna kuchyňská linka a obývací část (jídelní stůl, sedačka), dále se vstupuje do prostorné ložnice s pracovnou (5,5 m x 5,5 m).
 
V případě zájmu lze dispozici předělat, díky nenosné příčce rozdělující byt na dva velké pokoje.

Velmi příjemná je i možnost využívání dvora ve vnitrobloku k posezení  nebo ke grilování. V mezipatře společné lodžie k užívání všem vlastníkům v domě.

Dům po renovaci fasády a střechy v loňském roce, klidný, čistý a velice dobře udržovaný dům. Rekonstruované byly také sklepy, které jsou nově zděné a jsou zde i nové schránky.
Možnost parkování před domem na modrých zónách.

Energetická třída G z důvodu nepředložení průkazu energetické náročnosti budovy.
Topení elektrické, teplou vodu ohřívá vlastní elektrický bojler v bytě.

Byt se nachází ve vyhledávané lokalitě Záběhlic, která je velice oblíbená  zejména díky své zeleni, veškeré občanské vybavenosti. V blízkosti se nachází sportovní a relaxační areál Hamr s tenisovými kurty, kurty na squash, stolní tenis, beach volejbal, posilovna, fitness a restaurace s velkými venkovními terasami. Pro milovníky kol je zde cykloturistická trasa procházejí Hostivařsko-Záběhlickým parkem. 
Výborná dopravní dostupnost. V blízkosti nákupní obchodní středisko Kaufland, Lidl, Tesco, Baumax, Penny Market. Velké nákupní centrum Eden s množstvím obchodů a služeb v dojezdové vzdálenosti 5 minut.

Uvedená cena je včetně provize realitní kanceláře a právního servisu.
Lze financovat hypotečním úvěrem se kterým Vám rádi pomůžeme s možností nabídek od všech bank na trhu.

V případě zájmu, kontaktujte makléře pro více informací a domluvení obhlídky nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 10.