Pronájem bytu 3+1, Olomouc, Trnkova, 64 m2 (ID: 1267710)

Trnkova, Olomouc

14 900 Kč
/za měsíc
+ poplatky , vratná kauce, provize rk
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaTrnkova, Olomouc
ID16424
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná64 m2
Patro5. z 8
VybavenoNe
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha64 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
TopeníÚstřední dálkové
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Výtah
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Olomouci

Popis

Chcete si pronajmout hezky zařízený byt v klidném bytovém domě s moderním výtahem nedaleko centra města? Pak je tato nabídka právě pro vás. Pronájem prostorného bytu 3+1 o vel. cca 64 m2, lodžie cca 4 m2, na ulici Trnkova v Olomouci.
Byt najdete v 5. patře revitalizovaného domu s výtahem. Vyniká zejména propojenou kuchyní s obývacím pokojem, samozřejmostí je prostorná kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (plyn. varná deska, el. trouba, digestoř, mikrovlnná trouba, myčka Bosh) a lednice Gorenje. V kuchyni možno ponechat jídelní stůl, 4 židle.
V bytě dále najdete prostornou ložnici, dětský pokoj/pracovna (není nafoceno), koupelnu se sprch. koutem vč. topného žebříku a koupelnové skříně s osvětlením, přípojku na pračku (pračku lze ponechat), umyvadlo, polici na ručníky, samostatnou toaletu, včetně rohové police na koš na prádlo (mohou být 2 koše pod sebou). Oceníte prostornou chodbu, rohovou šatní skříň, a místo pro botník. Vše v bytě je vkusně zařízeno a sladěno.
Vybavení: Podlahy plovoucí, dlažba. Nová podlaha na lodžii, zasklená s možností pohodlného otevření.
Byt se pronajímá částečně vybavený dle domluvy.
K bytu je k dispozici kolárna/kočárkárna. Z lodžie je výhled do zeleně.
Další velkou předností je umístění nemovitosti. Nachází se na ul. Trnkova v Olomouci. V blízkosti najdete školku, školu, lékaře. Na výběr obchody, služby, MHD včetně tramvaje cca 3 min chůze.
Parkování na velkém parkovišti vedle domu či před domem.
Volné od 1. července 2024 dle domluvy.
Doporučuji rychlé jednání.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+1 v Olomouci.