Prodej chalupy, Ústí nad Orlicí - Černovír, 115 m2

Ústí nad Orlicí, Černovír

1 195 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 5 695 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaÚstí nad Orlicí, Černovír
ID0267
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná115 m2
VybavenoAno
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy141 m2
Plocha nemovitosti141 m2
Elektřina230V
OdpadSeptik
TopeníLokální tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Převod do OV

Origo partneři v Ústí nad Orlicí

Popis

Hledáte chalupu nebo rodinný dům v blízkosti okresního města a přitom v klidné lokalitě blízko přírody? Něco bych tu pro Vás měl...

Rodinný dům se zastavěnou plochou 141 m² a pozemkem 345 m² se nachází v městské části Černovír v těsné blízkosti města Ústí nad Orlicí.

Dispozice domu: obývací pokoj s kuchyňským koutem, dva pokoje, koupelna s toaletou, předsíň a chodba. Prostorná půda nabízí možnosti půdní vestavby případně spoustu úložných prostorů. K domu náleží zahrada s výměrou 104 m², kde je pergola a pozemek s výměrou 100 m², kde je kryté stání pro osobní automobil.

Dům je napojen na elektřinu a obecní vodu. Odpady jsou řešeny septikem (na hranici pozemku vybudována nová přípojka kanalizace, lze se připojit). Vytápění domu zajišťují kamna na tuhá paliva. Ohřev vody bojler.

Pokud je tohle přesně to, co hledáte, tak mi zavolejte a domluvíme si osobní prohlídku. Těším se na Vás.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Ústí nad Orlicí.