Prodej rodinného domu, Předměřice nad Labem, Na Obci, 231 m2

Na Obci, Předměřice nad Labem

16 690 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 79 540 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Obci, Předměřice nad Labem
ID1151
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná231 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti759 m2
Třída energetické náročnostiF - Velmi nehospodárná

Origo partneři v Předměřicích nad Labem

Popis

Zprostředkujeme vám prodej dvougeneračního rodinného bydlení v moderním stylu s upravenou zahradou v Předměřicích nad Labem, nedaleko Hradce Králové. Tento dvoupodlažní dům o celkové ploše 231 m2 nabízí ideální dispozici 6+kk a byl postaven v roce 2007. Od roku 2016 prošel kompletní rekonstrukcí, včetně modernizace koupelny v roce 2022, čímž získal svůj současný standard.
Přízemí domu tvoří společenskou zónu, která zahrnuje vstupní chodbu, šatnu, otevřený obývací prostor propojený s kuchyní a jídelním koutem, prostornou společenskou místnost, koupelnu s toaletou a garáž. V patře najdete privátní zónu s ložnicí, pracovnou, dvěma pokoji a další koupelnou s toaletou. Z obývacího pokoje se snadno dostanete na slunnou terasu s přístupem do zahrady, kde můžete relaxovat a užívat si klidného prostředí.
Tento dům byl navržen s ohledem na praktičnost a komfort, což se odráží v jeho nadstandardním vybavení. Kromě podlahového vytápění elektrickým systémem BMR, umožňujícím individuální nastavení teploty v každé místnosti pomocí čidel či aplikace v mobilu, je zde nový bojler pro ohřev teplé vody. Standard domu je tvořen keramickou dlažbou, vinylem, kobercem a dřevěnými okny s dvojsklem. Pro maximální pohodlí po celý rok je v hlavní společenské místnosti instalována klimatizace. Pro zútulnění je tu navíc k dispozici krbová vložka s rozvodem tepla do horních místností. Společenská místnost jde snadno přeměnit v plně funkční krytý bazén o velikosti 6x3 s plnou technologickou vybaveností.
Na upravené zahradě o rozloze 759 m2 si můžete užívat vířivou vanu s moderní technologií a filtrací. Centrální závlahový systém zajišťuje, že vaše zahrada bude vždy zelená. Zabezpečení domu je také na vyšší úrovni díky kamerovému systému s možností online sledování přes aplikaci Spcom.
V rámci nemovitosti se zde nachází také přízemní domek z roku 2020 s dispozicí 2+kk, který nabízí stejný moderní standard jako hlavní budova. Tato část může sloužit jako ideální místo pro vícegenerační bydlení, pracovnu nebo pohodlné ubytování pro hosty. Vzhledem k použitým technologiím jsou měsíční náklady na provoz úsporné.
Předměřice nad Labem jsou výbornou lokalitou pro klidné rodinné bydlení, se základní občanskou vybaveností, včetně mateřské a základní školy a obchodu se smíšeným zbožím. Dopravní dostupnost je výborná, což usnadňuje vaši každodenní mobilitu.
Rádi vás nemovitostí provedeme na osobní prohlídce. Financování vám pomůžeme vyřešit.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Předměřicích nad Labem.