Prodej bytu 2+kk, Praha - Břevnov, Šermířská, 59 m2

Šermířská, Praha 6, Břevnov

14 290 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 68 102 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaŠermířská, Praha 6, Břevnov
IDLK147648
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná59 m2
Patro1. z 4
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha59 m2
Plocha zahrady1 m2
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
VodaDálkový vodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Origo partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Dovoluji si Vám k prodeji nabídnout krásný, světlý a prostorný zahradní byt o dispozici 2+kk a ploše 59 m2 s výjimečným výhledem na Prahu. Náleží k němu terasa, zahrada, sklep a podzemní parkování.

Nachází se v cihlovém domě s výtahem rezidenčního komplexu Villa Park Strahov s ostrahou a je ideální lokalitou jak na investici, tak i pro rodiny s dětmi.

Interiér disponuje obývacím pokojem s kuchyňským koutem (s jižní terasou a vstupem na zahradu), ložnicí (také s vlastním vstupem na zahradu), chodbou, koupelnou a toaletou. Orientovaný je na 3 světové strany.

Celý komplex je nepřetržitě střežen ostrahou a nabízí k užívání společnou zahradu, kterou vstoupíte přímo do PP Petřín (přírodní památka Petřín).

Rezidence je umístěna v rezidenční čtvrti přímo pod Strahovem a v blízkém okolí se nachází mateřské školky, základní školy, banky, obchodní centra, restaurace, kavárny i mnoho sportovišť. Lokalita vyniká také výše zmíněnými Petřínskými sady, parkem Ladronka, Zahradou Kinských.

Výborná dopravní dostupnost - 2 minuty pěší chůzí od domu se nachází autobusová zastávka, která Vás dopraví na stanici metra A i B.

Možno financovat hypotečním úvěrem, který pro Vás rádi, zdarma zajistíme za těch nejlepších podmínek na trhu.

Budu se na Vás těšit při osobní prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 6.