Pronájem rodinného domu, Frýdek-Místek - Frýdek, Na Štěpnici, 341 m2

Na Štěpnici, Frýdek-Místek

Cena na vyžádání
/za měsíc
info v RK, + služby dle skutečné spotřeby, + vratná kauce, + provize RK ve výši 1 x nájem + DPH
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Štěpnici, Frýdek-Místek
IDIETO100508
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná341 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti621 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Výtah
Parkování

Origo partneři v Frýdku-Místku

Popis

Dovoluji si Vám nabídnou velice zajímavé bydlení v historickém rodinném domě, který se nachází přímo v zámeckém parku vedle frýdeckého zámku. Nabízená nemovitost prošla kompletní generální rekonstrukcí. V rámci bydlení nabízíme možnost pronájmu této jedinečné nemovitosti jako celku. Jednalo by se o bydlení v domě, které tvoří v přízemí samostatný byt 2+KK o výměře 65,06 m2, který je plně samostatný. Tento byt tvoří vstupní chodba, prostorná koupelna, obytná část s kuchyňskou linkou a samostatný pokoj. Výhled je přímo na zámek a do zámeckého parku. Dále součástí nabídky bydlení je také v přízemí prostor o výměře 39m2, který je možné využívat jako další samostatný pokoj, případně pracovnu. V přízemí je další toaleta. Poté se schodištěm dostáváme do patra, kde na nás čeká další samostatný byt o výměře 146m2. Celé patro tvoří čtyři samostatné pokoje, kuchyň, koupelna s toaletou a sprchou a další samostatná toaleta. Bydlení je přímo v zámeckém parku, kde je krásně v každém ročním období. Vytápění domu je tepelným čerpadlem, v celém domě je podlahové vytápění. Veškeré náklady na teplo, voda, elektřina budou účtovány na základě skutečné spotřeby.
Dům nabízí klidné a velice příjemné bydlení v krásném prostředí plném zeleně s velice dobrou dostupností. Parkování je zajištěno přímo u domu. Dům je plně oplocený. Počátek nájmu je možný dle dohody, ale také k dispozici ihned.
Doporučuji prohlídku této luxusní nabídky pro bydlení, kde Vás osobně s celým domem seznámím a provedu nabízenými prostory. Těším se na setkání s Vámi.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu rodinných domů v Frýdku-Místku.