Prodej bytu 1+1, Chrustenice, 37 m2

Chrustenice

3 040 000 Kč
/za nemovitost
cena včetně provize RK a služeb RK
Hypotéka od 14 488 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaChrustenice
IDNSSL5530
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná37 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha37 m2

Origo partneři v Chrustenicích

Podlahy

Úklidové služby

Popis

Byt se nachází v přízemí zrekonstruovaného bytového domu, je situován do dvora (nikoliv k silnici). Byt prošel celkovou rekonstrukcí. Současná úprava nabízí maximální využití všech prostor v bytě. Bylo zde vybudováno patro, které slouží jako ložnice. Kuchyň s novou kuchyňskou linkou, koupelna se sprchovým koutem a samostatná toaleta. Jsou zde plastová okna. Jako podlahové krytiny zde byly použity laminátová plovoucí podlaha a dlažba.

K bytu náleží dřevník a komora na patře, možnost využít úložné prostory ve sklepě a na půdě domu. V domě je celkem 9 bytů, 4 byty na patře. Parkování je možné u domu. K využití a případnému posezení slouží společný dvorek. Pozemek je oplocený, s uzamykatelnou brankou. Vrata pro vjezd autem jsou na dálkové ovládání.

Vytápění – plynové. Dům je zateplený, má novou střechu a fasádu. K prodeji je i sousední byt. Byty jdou propojit a vytvořit z nich jeden velký.

V obci jsou dva obchody potravin, fotbalové hřiště, hřiště s umělým povrchem, dětské hřiště, školka, centrum pro cvičení jógy. Veškerá další občanská vybavenost jako jsou lékaři, zubař, pošta, škola, školka, prodejna Tesco Expres, cukrárna, pekárna a restaurace, ale i stánek s rychlým občerstvením jsou v sousední obci Loděnice, která se nachází v pěší dostupnosti. Dobré spojení na letiště, směr Praha i Beroun, pravidelná autobusová a PID doprava, vlak. Financování hypotečním úvěrem zajištěno. Další informace na uvedeném kontaktu.








Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+1 v Chrustenicích.