Prodej rodinného domu, Chotoviny, 117 m2

Chotoviny

7 499 900 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Hypotéka od 35 742 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaChotoviny
ID00026
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná117 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1224 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Chotovinách

Popis

Představujeme Vám exkluzivní nabídku prodeje rodinného domu v atraktivní obci Moraveč, Chotoviny.
Tento dům i přes absenci fasády, nabízí pohodlné bydlení s rozložením 5+kk a samostatným WC, které tvoří ideální zázemí pro rodinný život. Dům je vybaven elektrickým kotlem, který zajišťuje podlahové vytápění, doplněné o krb pro ty nejchladnější večery. Teplo vody zajišťuje bojler, zatímco odpadní vody jsou odváděny do jímky s vsakovačkou.
Přestože plynová přípojka není k dispozici, vodovodní řad je funkční.
Konstrukce domu zahrnuje cihlové zdivo doplněné o střechu pokrytou betonovými taškami a plastová okna s trojsklem, která zaručují vynikající izolační vlastnosti. Díky zvýšenému krovu existuje možnost vybudování dalších dvou místností, což přináší nové možnosti pro uspořádání domova.
Interiér domu je navržen s důrazem na pohodlí a funkčnost, kde kuchyně zůstává vybavena moderními vestavěnými spotřebiči, včetně myčky, trouby, mikrovlnné trouby a indukční desky, s výjimkou lednice. Podlahové topení je instalováno ve většině domu kromě špajzu, což zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla. V koupelně se nachází rohová vana i sprchový kout, což přidává na komfortu při každodenním užívání.
Krbová kamna zůstávají jako pevná součást domova, přinášející teplou a uklidňující atmosféru.

Podlahy jsou pokryty laminátem nebo dlažbou. Tento domov je ideálním místem pro ty, kteří hledají kombinaci moderního bydlení s možnostmi personalizace a rozšíření. S jeho polohou v klidné části obce a dobrou dostupností do okolí nabízí skvělou příležitost pro rodiny hledající prostor a pohodlí.

Moraveč je místo s osobitým kouzlem a klidnou atmosférou, což představuje ideální prostředí pro rodinný život.
Tato lokalita je známá svou dobrou dostupností a spojením s okolními městy, nabízí tak rovnováhu mezi poklidným venkovským životem a pohodlným přístupem k městským službám a zábavě.

Majitelé jsou otevřeni diskusi o ceně domu, která povede ke vzájemně přijatelné dohodě.
Pokud Vás tato nabídka zaujala a máte zájem o další informace nebo prohlídku, neváhejte se na nás obrátit.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Chotovinách.