Prodej obchodního prostoru, Chomutov, Jirkovská, 400 m2

Jirkovská, Chomutov

1 700 000 Kč
/za nemovitost
Včetně nákladů na přípravu smluv, advokátní úschova a poplatku za vklad vlastnickeho práva.
Hypotéka od 8 102 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaJirkovská, Chomutov
ID0134
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná400 m2
Patro1. z 9
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuSídliště
Plocha budovy1205 m2
Podlahová plocha400 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj, Dálkový vodovod
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Chomutově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Exkluzivní nabídka - prodej komerčního prostoru v atraktivní lokalitě na adrese ulice Jirkovská v obci Chomutov. Tato prostorná nemovitost s panelovou konstrukcí a dobrou údržbou nabízí neuvěřitelný potenciál pro investici. S rozlohou zastavěné plochy 1205m² a 9 patry v domě, poskytuje dostatek prostoru pro různé podnikatelské aktivity. Jedná se o bývalý kryt civilní obrany, který je ve velmi dobrém udržovaném stavu se stále funkční vzduchotechnikou a vodní nádrží. Možností k využití se nabízí velké množství, ať již prostor pro fanoušky únikových her, nebo dílna pro kutily, rovněž také zřízení prádelny, což by jistě ocenili i spoluobčané nebo sklad či prodejna. Je zcela na vás, k jakým podnikatelským záměrům prostory využijete.
S 200 parkovacími místy pro veřejnost a dokonalou dostupností díky blízkosti dálnice a veřejné dopravy je tato nemovitost lákavou nabídkou pro investory i potenciální nájemníky. Díky výhodné poloze v okrese Chomutov a vynikající dopravní obslužnosti, jak po České republice, tak i směrem do Německa, poskytuje perspektivu pro vaše podnikání.

Objekt disponuje kompletní infrastrukturou včetně kanalizace, dálkového vodovodu, plynovodu a elektřiny 230 V. S asfaltovou vozovkou a snadným přístupem hromadnými dopravními prostředky, je tato nemovitost nejen snadno dosažitelná, ale také atraktivní pro široké spektrum podnikatelských záměrů.

Využijte této investice do budoucnosti a získejte vysokou návratnost . Pro více informací a prohlídku tohoto zajímavého objektu nás neváhejte kontaktovat, rádi vám poskytneme více informací a zprostředkujeme prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Chomutově.