Prodej rodinného domu, Havlíčkova Borová, Horecká, 170 m2

Horecká, Havlíčkova Borová

6 290 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize a právních služeb
Hypotéka od 29 976 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHorecká, Havlíčkova Borová
ID4887
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná170 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy220 m2
Plocha nemovitosti840 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Parkování

Origo partneři v Havlíčkově Borové

Popis

Nabízíme Vám ke koupi velice pěkný rodinný dům, který nabízí dva samostatné byty o velikostech 2+kk a 2+1 na vlastním pozemku o výměře 940 m2 v malebné obci Havlíčkova Borová na velmi hezké, klidném a slunném místě mimo hlavní silnici.

Jedná se o zrekonstruovaný dům, kde k původní stavbě ze smíšeného zdiva z roku 1930 byla dostavěna další část z cihel v roce 1976. V roce 2014 byla kolem celého domu provedena kompletní chemická izolace injektážním krémem do zdiva - tuto izolaci provedla odborná firma a díky ní je dům bez vlhkosti, dále byla udělána nová kvalitní izolační paropropustná 2 cm fasáda nové generace zn. ThermoSan, plastová okna 2-skla, včetně kompletní rekonstrukce spodního patra domu, včetně rozvodů vody a elektřiny, kde se nachází 1. bytová jednotka 2+kk s moderní kuchyní a zařízením včetně myčky na nádobí, indukční deskou, vestavěnou troubou, mikrovlnou troubou a lednicí, koupelna je zařízena sprchovým koutem, prostorem na pračku, umyvadlo, žebříkový radiátor a bojler, dále je zde samostatná toaleta. V 2.NP se nachází, pěkná kuchyňská linka, s kombinovanou troubou se sklokeramickou deskou a jídelnou, 2 samostatné pokoje a koupelna s vanou a toaletou + přidružené půdní prostory.

Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci, ohřev vody je zajištěn z elektrického bojleru, ústřední vytápění domu je řešeno tepelným čerpadlem zn. Fujitsu vzduch - voda, v měděných rozvodech do nových deskových radiátorů.

K domu dále náleží 2x garáž, dílna, kolna na nářadí, menší sklep a pěkná slunná zahrada.

Vřele doporučuje prohlídku tohoto domu, možnost financování hypotékou nebo stavebním spořením. Se vším Vám rádi pomůžeme. V obci se nachází ZŠ, MŠ, doktor, pošta i obchody.
Ihned Volný k nastěhování!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Havlíčkově Borové.