Prodej pozemku pro bydlení, Babice u Rosic, 1656 m2 (ID: 1266880)

Babice u Rosic

2 990 000 Kč
/za nemovitost
. V případě více zájemců může RK využít pro výběr kupujícího formu aukce.
Hypotéka od 14 249 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaBabice u Rosic
ID841331
Stav objektuVelmi dobrý
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti1656 m2

Origo partneři v Babicích u Rosic

Popis

Nabízíme Vám stavební pozemek v obci Babice u Rosic. Rovinatý pozemek o výměře 1 656 m2 a uliční šíří 15 m se nachází na okraji obce na ulici Hlavní směrem k obci Zbýšov.

Pozemek je dle aktuální územního plánu veden jako stavební v kategorii SV – Plochy smíšené obytné venkovské, kde je hlavní využití staveb pro bydlení v rodinných domech.

Elektrická síť vede před domem a obecní vodovod, na který je možné se napojit, se nachází ve vzdálenosti cca 40 m. Aktuálně je již v územním plánu zahrnuta i splašková kanalizace, kde je plánováno započetí stavby na podzim tohoto roku s předpokládaným termínem dokončení na podzim roku 2024.

Obec Babice u Rosic nabízí mateřskou a základní školu, knihovnu, dětské hřiště a dobrou dostupnost do Brna, které je vzdálené přibližně 20 km. Automobilem cesta zabere zhruba 20 minut jízdy. Veškerou občanskou vybavenost nalezneme také ve městě Rosice vzdálené necelých 4,5 km.
Provize není součástí KC.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Babicích u Rosic.