Prodej rodinného domu, Brodek u Prostějova, Císařská, 162 m2

Císařská, Brodek u Prostějova

10 400 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 49 563 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaCísařská, Brodek u Prostějova
ID202432
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná162 m2
Typ objektuPřízemní
Podlahová plocha162 m2
Plocha nemovitosti1307 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Brodku u Prostějova

Popis

Vážení klienti, představujeme Vám krásný nadstandardní rodinný dům se saunou na úžasném rozhlehlém pozemku ve velmi žádané lokalitě.

Nacházíme se ve staré zástavbě Brodku u Prostějova. V místě, které má výbornou polohu a díky blízkému nájezdu na dálnici také perfektní dopravní dostupnost do Prostějova, Olomouce, Vyškova a Brna.

Lokalita mimo jiné nabízí veškerou občanskou vybavenost včetně školy, školky, obchodu, pošty a sportovního areálu. Výhodou je také blízkost přírody a autobusové zastávky.

Předmětem prodeje je zděný bezbariérový nízkoenergetický dům o dispozici 4+kk s vnitřní podlahovou plochou 162 m2, který byl zkolaudován jako novostavba v roce 2018 v proluce mezi domy na velkém pozemku o výměře 1307 m2.

Dispozice nabízí prostorné vstupní zádveří s vestavěnými skříněmi, které navazuje na hlavní domovní chodbu. Zde se nachází vstup do koupelny s vanou, sprchovým koutem, dvojící umyvadel, toaletou a místem pro pračku se sušičkou. Dále je zde druhá oddělená toaleta, technická místnost s technologií a výstupem na zahradu. Dva dětské pokoje i hlavní ložnice mají výměru 16 m2.

Dominantou domu je velký výborně prosvětlený obytný prostor o výměře 46 m2 orientovaný na západní stranu. Je zde dostatek místa pro kvalitní kuchyňskou linku s vestavěnými spotřebiči, praktickou spíž, jídelní stůl, sedací soupravu a televizní stěnu. Z obývacího pokoje je přes posuvný HS portál výstup na velkou zastřešenou terasu s jídelním stolem, posezením a venkovní kuchyní pro pohodlné grilování.

Nemovitost se nachází na rovinatém pozemku se vzrostlou a udržovanou zahradou.
Ta nabídne ojedinělé soukromí a mimořádný klid pro relaxaci. V přední části se nachází průjezd pro parkování s garážovými vraty s elektrickým pohonem, studna a již zmíněná zastřešená terasa. Zahradu odděluje přístavba, ve které najdeme místnost s finskou saunou, sprchou, toaletou a lehátky. Další dva prostory nabízí skladové zázemí, garáž pro motocykly, jízdní kola nebo dílnu. Průchodem se dostaneme do zadní části zahrady se skladem na dřevo, dětským hradem a úžasným sadem s ovocnými stromy.

Dům je ve výborném stavu. Byl vyzděný ze zdiva porfix se zateplením 20cm. Při výstavbě byly použity kvalitní materiály, stavební prvky a vybavení jako například vinylové podlahy, okna s izolační trojsklem, designové osvětlení, úpravna vody a klimatizace. O vytápění se stará el. kotel s přenosem do vodovodního podlahového topení. Díky energetickému štítku třídy B nabízí dům velmi nízké náklady na provoz.

Pořízením nemovitosti získáte krásný a prostorný domov, který vyniká soukromým a velmi klidným bydlením. To vše na úžasném pozemku ve výborné lokalitě.

Více informací u realitního makléře Petra Hanáka.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Brodku u Prostějova.