Prodej rodinného domu, Praha - Hodkovičky, 453 m2 (ID: 1266655)

Praha 4 - Hodkovičky

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPraha 4 - Hodkovičky
IDY&T-WA5AH
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná453 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti744 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji vilu z roku 1976, která se nachází v atraktivní vilové části na pomezí Vyšehradu a Podolí. Vila je zděná a kompletně podsklepená s dvěma nadzemními podlažími. V devadesátých letech byla stavebně upravena.

Nemovitost je před rekonstrukci s užitnou plochou 453m2. V přízemí se nachází rozlehlá hala, pokoj a kuchyň, toaleta. V prvním patře jsou čtyři pokoje a koupelna, v druhém patře jsou dva pokoje a koupelna. Dále se zde nachází prostorná terasa. K vile náleží zahrada o rozloze 744m2 se vzrostlými stromy a dřevěným altánkem s příjemnými posezením. Vilu lze zrekonstruovat do podoby luxusního rodinného bydlení, nebo za účelem vzniku kanceláří. U vily jsou vybudována venkovní parkovací stání.

Do centra je to 10 minut autem či 500m pešky na metro Pražského povstání. Z okolí jsou krásné průhledy s výhledem na Vltavu a malebná zákoutí Prahy.

Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. O hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti.

Pro více informací navštivte naše stránky nebo kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 4.