Prodej pozemku pro bydlení, Hostouň, 1903 m2 (ID: 1265938)

Hostouň

7 249 000 Kč
/za nemovitost
vč. právních služeb a provize RK
Hypotéka od 34 547 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaHostouň
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti1903 m2

Origo partneři v Hostouni

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji pozemek v obci Hostouň v ulici Na Obci.
Pozemek leží v západní části obce ve slepé ulici ve velmi klidné lokalitě . Jedná se o mírně svažitý pozemek obdélníkového tvaru o velikosti 1903 m2, bez vzrostlých stromu a keřů. Je napojen na elektřinu, pro výstavbu RD je zapotřebí vybudovat studnu a vlastní jímku . K pozemku vede zpevněná štěrková cesta.

Obec Hostouň leží od Prahy pouhých 16 km s výbornou dopravní dostupností do Prahy. Autem jste na Letišti václava Havla za pouhých 5 min. Obcí projíždí veřejná autobusová doprava, nejbližší zastávka je vzdálena 800 m od pozemku. V obci naleznete vše potřebné jako je lékárna, pošta, Montessori mateřská škola, základní škola, fotbalové hřiště, obchod s potravinami a další.

Na pozemek je vypracována studie rodinného přízemního domu 6+kk s dvojgaráží o zastavěné ploše 277 m2, na základě které byly vyhotoveny vizualizace v inzerátu.

Podle platného územního plánu leží pozemek v území označeném jako Nízkopodlažní bydlení s maximální zastavěností 30% a minimální velikostí pozemku 1.000 m2.

Pokud hledáte klidný a rozlehlý pozemek pro výstavbu vašeho vysněného domu jste na správném místě.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Hostouni (okr. Kladno).