Prodej rodinného domu, Slavonice, Mánesova, 155 m2

Mánesova, Slavonice

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMánesova, Slavonice
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná155 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti932 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Slavonicích

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům na ul. Mánesova ve Slavonicích. Dům o dispozici 5+2 lze rozdělit na dvě samostatné bytové jednotky. V 1. NP se nachází garáž, velká veranda, 2x pokoj, kuchyň, WC a koupelna + chodba a vstup do sklepa a druhého patra. V 2.NP najdete obývací pokoj s jídelnou a balkonem, kuchyň, prostornou chodbu, pokoj, WC a koupelnu. Samotná zahrada o velikosti 764 m2 disponuje také samostatným vjezdem. Celková výměra pozemku včetně zastavěných částí činí 932 m2 a zastavěná část 168 m2. Za domem na zahradě je samostatně stojící zděná garáž s kůlnou a sklepem. Dům je kompletně podsklepený. Ze sklepa vedou také samostatné dveře rovnou na zahradu. Topení je řešeno plynovým kotlem, ale lze topit i pevnými palivy. Teplo po domě je rozvedeno radiátory. Voda z veřejného řádu. Veřejná kanalizace.
Celkově dům s pozemkem nabízí plnohodnotné bydlení pro celou rodinu s možností seberealizace na prostorné zahradě, jako je například vybudování dětského hřiště, skleníku, bazénu atd. Energetický štítek nebyl stanoven a bude dodán při prodeji. Ze zákona uvádíme třídu energetické náročnosti G.
Dům se prodává jako celek a cena je uvedena za celý dům. Po právní stránce dům vlastní dva majitelé. Přesný postup prodeje po právní stránce Vám rádi sdělíme osobně, anebo po telefonu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Slavonicích.