Prodej rodinného domu, Kyjov, Nerudova, 145 m2 (ID: 1265815)

Nerudova, Kyjov

5 300 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 25 258 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNerudova, Kyjov
ID6569
StavbaCihlová
Plocha užitná145 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuRušná část obce
Plocha nemovitosti363 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Kyjově

Popis

Mimořádná cena nabízené nemovitosti. Tato investiční příležitost nabízí kombinaci výhodné polohy, potenciálu pronájmu a stabilní návratnosti investice spolu s růstem hodnoty nemovitosti v době rekonstrukce a následného zvýšení potenciálního zisku. Poloha domu ve vyhledávané lokalitě s kompletní občanskou vybaveností v okolí zajišťuje atraktivnost pro potenciální nájemníky.
V exkluzivním zastoupení majitele nabízím ke koupi částečně podsklepený rodinný dům o dvou nadzemních podlažích v započaté rekonstrukci. Dům je o dispozici 5+1, stavba z r. 1989, dílčí rekonstrukce proběhla r. 2021. Součástí prodeje jsou všechny pozemky zapsané na LV č. 2289. Dům se nachází v řadové zástavbě v ulici Nerudova č.p. 251/11 v Kyjově, má přípojku na vodu a elektřinu. Kanalizace svedena do jímky umístěné ve dvorní části. Přípojka plynu je přivedena pouze k domu z uliční části (bylo plánováno tepelné čerpadlo). Tržní ocenění ze dne 9. 3. 2022 stanovilo hodnotu nemovitosti na částku ve výši 5.700.000 Kč. Nové rozvody teplé a studené vody, rozvody elektřiny ve 2. NP, odpadní potrubí, z části nové omítky aj. Velkou výhodou parkování v garáži + 1 parkovací místo přímo před domem. K dispozici velká oplocená zahrada o výměře 196 m2, kde je také venkovní sklad: přízemní objekt se sedlovou střechou, ocelové konstrukce s oplechováním stěn s krytinou z trapézového pozinkovaného plechu.
Dispoziční řešení:
1.PP: sklep, kotelna, schodiště
Mezipatro: garáž, pokoj, schodiště
1.NP: vstupní chodba, technická místnost, koupelna s WC, schodiště
Mezipatro: 2x pokoj, lodžie, schodiště
2.NP: 2x pokoj, koupelna s WC, balkon, schodiště.
Celkové odhadované náklady na dokončení rekonstrukce z r. 2022 cca 1.100.000 Kč (vnitřní omítky, fasádní omítky, dveře, okna, podlahy, vytápění, elektroinstalace, soc. zázemí).
Ve městě se nachází veškerá občanská vybavenost: MŠ, ZŠ, SŠ, gymnázium, lékaři, nemocnice, úřady, peněžní ústavy, pošta, aquapark, kulturní a sportovní zařízení. Město Kyjov je vyhledávané především pro lidové tradice, folklor, dechberoucí krajinu zvanou Moravské Toskánsko i lahodná vína místních vinařů.
V případě dalších otázek či zájmu o prohlídku mě prosím kontaktujte telefonicky, emailem, přes Messenger či WhatsApp, děkuji Vám. Těším se na setkání s Vámi.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kyjově (okr. Hodonín).