Pronájem bytu 3+kk, Praha - Liboc, Radčina, 74 m2

Radčina, Praha 6 - Liboc

22 900 Kč
/za měsíc
+ poplatky
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaRadčina, Praha 6 - Liboc
ID01985
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná74 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Origo partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Vzhledem ke zvýšené poptávce o námi nabízené nemovitosti prosíme všechny vážné zájemce, aby nás pro rychlé vyřízení kontaktovali pomocí odpovědního formuláře u inzerátu, nebo e-mailem. V reakci nám prosím uveďte alespoň základní informace (datum nastěhování, domácí mazlíček, zaměstnání, zda jste kuřák, kolik osob bude v bytě bydlet). Následně se vám ozveme a domluvíme se na dalším postupu a termínu prohlídky.

Moderní nezařízený byt po celkové rekonstrukci o velikosti 3+kk. Obytná plocha bytu je 60m2 s 2 velkými balkony po 6m2 na obou stranách bytu. K bytu náleží prostorný sklep o velikosti cca 6m2.
Byt se nachází ve 3. podlaží cihlové budovy v dobře dostupné lokalitě plné zeleně Praha 6 - Liboc, ul. Radčina.

V bytě se nachází nová kuchyňská linka kompletně zařízená moderními spotřebiči (indukční deska, el. trouba, myčka, velká lednice s mrazákem), kuchyně je spojena s obývací částí. Z pokoje je vstup na balkon. Byt dále nabízí dva samostatné neprůchozí a nezařízené pokoje. V bytě jsou nové dřevěné podlahy v pokojích a dlažba v koupelně, nové zárubně a dveře, nová plastová okna se žaluziemi, nové rozvody, atd. V bytě rovněž naleznete moderní a stylovou koupelnu s vanou, umyvadle a toaletou.

Jedná se o klidnou lokalitu s veškerou občanskou vybaveností a dobrou dopravní dostupností. V blízkosti je autobusová zastávka Nová Šárka, tramvaj - Vlastina - rychlé spojení na metro A - Nádraží Veleslavín. V docházkové vzdálenosti je park Divoká Šárka, skvělé místo pro sportování a procházky. Nákupy obstaráte v nedalekém OC Delta, OC Bořislavka. Okolí je tiché, obklopeno zelení. ZŠ Dědina, MĎ Libocká, MŠ Šmolíkova jsou nedaleko bytu.
Byt je určený k dlouhodobému pronájmu a je volný k nastěhování od 1.7.2024. Uvádíme energetickou náročnost G - jelikož nemáme doloženo PENB. Doporučuji prohlídku!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 6.