Prodej rodinného domu, Velké Karlovice, 197 m2

Velké Karlovice

12 300 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize a právního servisu
Hypotéka od 58 618 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVelké Karlovice
ID0547
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná197 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy160 m2
Plocha nemovitosti1272 m2
Plocha zahrady1075 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné, Podlahové
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Garáž
Převod do OV

Origo partneři v Velkých Karlovicích

Popis

Hledáte precizně postavenou novostavbu domu s možností si ji dodělat podle vlastních představ ?

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji velmi prostorný dům o dispozici 6+1 s terasou a garáží , který se nachází na pozemku o výměře 1 272 m2 v klidné části obce Velké Karlovice. PŘIPRAVILI JSME PRO VÁS VIZUALIZACI INTERIÉRŮ ,KDE SI MŮŽET BUDOUCÍ STAV LÉPE PŘEDSTAVIT A INSPIROVAT SE POTENCIONÁLNÍM ŘEŠENÍM NOVÉHO BYDLENÍ.

Dispozice domu je následující :

V 1 NP: zádveří, chodba, schodiště, pracovna, technická místnost, WC, kuchyň propojená s jídelnou a velkým obývacím pokojem, z obývacího pokoje je vstup na terasu. Dále je zde ložnice, šatna, koupelna s vanou, se sprchovým koutem a WC.

V 2. NP je chodba , 2 pokoje , pracovna, šatna, koupelna se sprchou a WC .

Nízkoenergetický dům postavený z broušených cihel Porotherm. Energetická třída B (novostavba) s důrazem na kvalitu použitých materiálů a provedených prací. V současné době se nemovitost nachází před dokončením. Možnost dokončení domu je dle vlastního výběru úprav v interiéru (kuchyňská linka, obklady, podlahové krytiny, dveře, atd.) atd.).Stavba je nepodsklepená postavená na základové desce. Dům má komínový systém určený pro instalaci krbu nebo krbové vložky o výkonu 8 KW. Krytina střechy je keramická krytina Tondach. Mimořádné energetické úspornosti je dosaženo zateplovacím systémem ETICS s tepelnou izolací EPS tl. 150 mm. Vytápění je zajištěno tepelným čerpadlem o výkonu 10 kW , podlahové topení je v přízemí domu. V obývacím pokoji je nainstalována krbová vložka s výměníkem. Okna jsou plastová přírodní hnědá /imitace dřeva s trojsklem.
V přízemí jsou nainstalovány elektrické venkovní rolety. Dům je napojen na elektřinu, vodovod a kanalizaci. Na pozemku je vrtaná studna o hloubce 30 m a plynová přípojka. Objekt je chráněn bezpečnostním systémem. K domu dále náleží garáž pro 2 auta o zastavěné ploše 55 m2. Garáž má vrata s automatickým otvíráním přes ovladač. Nad garáží je velký prostor pro další využití.

Velké Karlovice jsou jedním z nejvýznamnějších rekreačních středisek v oblasti Beskyd a jsou vyhledávanou lokalitou i k bydlení. V obci je veškerá občanská vybavenost (ZŠ, MŠ, pošta, restaurace, zdravotní středisko, vlak, autobus). Velká možnost turistického či sportovního vyžití - turistické trasy, cyklotrasy. V okolí se také nachází mnoho sjezdovek různých obtížností a desítkami kilometrů upravovaných běžeckých trati, ale i další turistické cíle, které jsou vyhledávané, jak v letních, tak i zimních měsících. Do Rožnova pod Radhoštěm dojedete do 15 min.

S tímto domem si nekupujete pouze nový domov, ale i skvělou investici do budoucna.

KUPNÍ CENA JE UVEDENA BEZ DOKONČOVACÍCH PRACÍ.

Veškerý právní servis spojený s prodejem nemovitosti je samozřejmostí, stejně jako bezplatné finanční (hypoteční) poradenství.

Pokud Vás nabízená nemovitost oslovila, tak zavolejte a domluvíme si prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Velkých Karlovicích.