Prodej rodinného domu, Bučovice, 135 m2 (ID: 1265491)

Bučovice

7 587 430 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 36 159 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBučovice
ID11
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná162 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha135 m2
Plocha nemovitosti402 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Bučovicích

Popis

Novostavba RD 4+kk v Bučovicích (Marefy) s výbornou dostupností do Brna a možností financování od 3 % p.a. Blízko velkoměsta, ale s oázou klidu a obrovským kusem přírody přímo na dosah.

Novostavba dvoupodlažního rodinného domu o dispozici 4+1 nabízí 162 m2 užitné plochy, pozemek o velikosti 402 m přináší další možnosti využití, terasu (11,2 m2) na příjemná posezení a samozřejmě vlastní parkovací stání.

V přízemí domu se kromě technické místnosti a samostatné toalety nachází srdce domova, obývací pokoj (46 m2) propojený s jídelnou. Dále se v přízemí nachází kuchyňský kout (11,3 m2). Možnost vzhledu kuchyňské linky je na přiložené vizualizaci. Vstup na terasu tvoří francouzské okno, které se nachází v jídelní části domu. V prvním nadzemním podlaží je projektována ložnice (21,1 m2), dva dětské pokoje (15,5 a 16 m2), koupelna (8,6 m2) a samostatné WC.

Nemovitost se za uvedenou cenu prodává ve stavu v jakém je na foto. Na přání je možné dům dokončit na klíč za celkovou cenu 9,5 mil. Dům je navržen s ohledem na moderní domácnost. Vytápění bude mít na starosti tepelné čerpadlo v kombinaci s podlahovým topením.

Centrum Bučovic, kde se nachází veškerá občanská vybavenost je automobilem dostupné do 3 minut. Ať už potřebujete nakupovat, podniknout něco zábavného nebo si zasportovat. V obci se nachází mateřská a základní škola, gymnázium, obchodní akademie a ZUŠ. Najdete zde i oblíbené turistické cíle a místa na relaxaci.
Dostupnost Brna je perfektní. Do 30 minut autem, vlakem za 46 minut.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bučovicích.