Prodej činžovního domu, Kovanec, 1000 m2 (ID: 1265434)

Kovanec

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaKovanec
ID2024002
StavbaKamenná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná1000 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce

Origo partneři v Kovanci

Úklidové služby

Popis

Rádi bychom Vám představili jedinečnou příležitost k investici v obci Kovanec, v blízkosti Mladé Boleslavi. Na prodej nabízíme atraktivní bytový dům, jehož potenciál je téměř neomezený. Tato nemovitost může nabídnout nejen krásné bydlení, ale také možnost podnikání v podobě restaurace či kavárny v přízemí a pěti moderních bytů ve vyšších patrech.

Bytový dům se nachází v klidné obci Kovanec, která se může pochlubit malebným okolím a půvabem venkovského života. Kamenný dům snoubí historické kouzlo s moderními možnostmi. Kámen s pískovcem vytváří neodolatelný první dojem a interiéry nabízejí dostatek světla. Dům dále nabízí krásné sklepní prostory.

Jedním z největších lákadel tohoto objektu je jeho unikátní poloha. V blízkosti najdete malebné parky a přírodní rezervace, které jsou ideální pro odpočinek a rekreaci. Pro milovníky outdoorových aktivit je oblast bohatá na cyklostezky a turistické trasy, které vás zavedou do nádherného okolí plného zeleně a klidu.

Co se týče infrastruktury, obec Kovanec Vám nabídne pouze základní služby. Vše potřebné najdete v Mladé Boleslavi, která je vzdálena pouze 15 km.Díky strategické poloze můžete snadno navštívit i okolní města pro další kulturní a nákupní zážitky.

Nyní si představte, jak můžete tuto jedinečnou nemovitost využít. Přízemí může hostit stylovou restauraci , kavárnu či cukrárnu, kde místní obyvatelé i návštěvníci budou moci posedět, relaxovat a vychutnat si chvíle klidu. Ve vyšších patrech můžete dorekonstruovat moderní byty s veškerým komfortem, které budou lákat buď nájemníky či hosty toužící po kvalitním a pohodlném bydlení v malebném prostředí.

Tato nemovitost je nejen investicí do budoucna, ale také do snů a přání těch, kteří hledají kombinaci krásného bydlení s možností podnikání.

K domu by náleželo cca 1500 m2 (1000m) pozemku s vlastním parkovacím stáním a prostorem pro společnou pergolu s grilem. Bytový dům by mohl mít 3 vstupy.

1.PP + 1.NP - komerční využití např. kavárna, cukrárna s posezením i ve sklepních prostorech.

2.NP - možnost vybudovat 4 malometrážní byty 1+kk a 2+kk

3.NP - bytová jednotka 250 m2 + prostorná komora

Po dohodě lze přikoupit i stavební pozemky za domem o výměře 13.000 m2. Pozemky jsou územním plánem určené k bydlení venkovského typu.

Tyto nemovitosti mají nevyčíslitelný potenciál.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Kovanci.